Το HELLFEST ανακοινώνει το πλήρες lineup για το 2023 – Οι NIGHTFALL θα εμφανιστούν στην Altar Stage στις 15 Ιουνίου!

You are currently viewing Το HELLFEST ανακοινώνει το πλήρες lineup για το 2023 – Οι NIGHTFALL θα εμφανιστούν στην Altar Stage στις 15 Ιουνίου!

Για τους λάτρεις του Hard Rock και του Metal, το Hellfest της Γαλλίας είναι ένα ετήσιο γεγονός που πρέπει να δείτε, και η έκδοση του 2023 δεν διαφέρει. Οι διοργανωτές μόλις αποκάλυψαν ένα τεράστιο lineup με τα ονόματα που θα καταλάβουν το Clisson της Γαλλίας το τετραήμερο 15-18 Ιουνίου 2023, με τους KISS, MÖTLEY CRÜE, IRON MAIDEN και SLIPKNOT να είναι οι επικεφαλής.

Αφού αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις διοργανώσεις του 2020 και του 2021, οι υπεύθυνοι θέλησαν να επιστρέψουν δυναμικά και διοργάνωσαν επτά ημέρες παραστάσεων σε δύο Σαββατοκύριακα για το 2022. Τώρα που μειώθηκε σε τέσσερις ημέρες, η ποιότητα παραμένει άθικτη με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Rock και του Metal σκηνής να έρχονται για να ξεσηκώσουν το κοινό.

Μερικές από τις μεγαλύτερες περιοδείες του 2023 θα κάνουν στάσεις στο πλαίσιο του Hellfest. Οι MÖTLEY CRÜE και οι DEF LEPPARD θα κάνουν την περιοδεία τους σε όλο τον κόσμο, αφού περάσουν μαζί το 2022 στην The Stadium Tour στις Η.Π.Α. Οι KISS συνεχίζουν την «End Οf Τhe Road» περιοδεία τους με μια στάση στο Hellfest. Η περιοδεία για τον εορτασμό των PANTERA προσγειώνεται στο Clisson της Γαλλίας ενώ οι SLIPKNOT και οι IRON MAIDEN παραμένουν κορυφαίοι πόλοι έλξης.

Άλλα σημαντικά ονόματα που περιλαμβάνονται στο lineup του Hellfest 2023 είναι οι DEF LEPPARD, PANTERA, HOLLYWOOD VAMPIRES, ALTER BRIDGE, PARKWAY DRIVE, ARCHITECTS, SUM 41, MACHINE GUN KELLY, PAPA ROACH, MOTIONLESS IN WHITE, RANCID, AS I LAY DYING, THE CULT, PORCUPINE TREE, WITHIN TEMPTATION, BLACK FLAG, CLUTCH, AMON AMARTH, LORNA SHORE, NIGHTFALL, BEHEMOTH, MESHUGGAH, SAOR, HYPOCRICY, KATATONIA και πολλοί άλλοι.

Οι Έλληνες Metal masters NIGHTFALL θα εμφανιστούν στο Altar Stage την Πέμπτη 15 Ιουνίου μαζί με τους KATATONIA, HYPOCRICY, CANDLEMASS & AEPHANEMER!

Ενώ το lineup ανακοινώθηκε μόλις χθες (15 Δεκεμβρίου), τα τετραήμερα εισιτήρια για το Hellfest 2023 εξαντλήθηκαν τον Οκτώβριο, αμέσως μετά την έναρξη της πώλησης. Τα μονοήμερα εισιτήρια θα αρχίσουν να πωλούνται στις αρχές του 2023.

Αφήστε μια απάντηση