Οι Έλληνες βετεράνοι του Heavy Metal MARAUDER επιστρέφουν με το 7ο άλμπουμ τους!

You are currently viewing Οι Έλληνες βετεράνοι του Heavy Metal MARAUDER επιστρέφουν με το 7ο άλμπουμ τους!

Η Pitch Black Rercords ανακοινώνει την επιστροφή των MARAUDER με ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Metal Constructions VII» που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου σε CD και ψηφιακή μορφή.

Το συγκεκριμένο άλμπουμ περιλαμβάνει 12 κομμάτια και θα ικανοποιήσει τόσο τους παλιούς οπαδούς όσο και τους νεοεισερχόμενους, με το κλασικό μείγμα των MARAUDER από μυώδες Heavy/Power Metal, μελωδική φινέτσα και εμβατηριακά ακούσματα – όλα διοχετευμένα σε αυτό που είναι αναμφισβήτητα η πιο ειλικρινής μουσική δήλωση της μπάντας από το αριστούργημα «1821» του 2000.

Έχοντας διανύσει μια καριέρα πάνω από 30 χρόνια, το κιθαριστικό ντουέτο των Αντρέα Τσαούση και Γιώργου Σοφρονά έχει δείξει μια εξαιρετική ικανότητα να κατευθύνει με επιτυχία τους MARAUDER μέσα από μια ποικιλία εποχών και συνθηκών. Μένοντας πιστοί στις ρίζες τους? Σίγουρα, αλλά και τελειοποιώντας την τέχνη τους και προσθέτοντας νέα στοιχεία. Το «Metal Constructions VII» δεν αποτελεί εξαίρεση.

Για τους λάτρεις του παραδοσιακού Heavy Metal, είναι σκέτη χαρά να βλέπεις τη μελωδική και αρμονική αλληλεπίδραση που διαπερνά το νέο υλικό των MARAUDER. Το πιο εύκολα αξιοσημείωτο αυτή τη φορά είναι φυσικά η πρόσληψη των ισχυρών ανδρών της ελληνικής Metal σκηνής Τάσου Κροκοδήλου (φωνητικά) και Νίκου «Yngve» Σάμιου (τύμπανα). Με την υψίφωνη φωνή του να έχει μόλις πρόσφατα κοσμήσει το τελευταίο άλμπουμ του ελληνικού old school σχήματος SPITFIRE, η εξασφάλιση του Τάσου Κροκοδήλου ως νέου τραγουδιστή της μπάντας κρατάει ζωντανή την παράδοση των MARAUDER σε εξαιρετικούς, χαρισματικούς frontmen. Επιπλέον, η πράξη της σύζευξης του πάντα αξιόπιστου (και φαινομενικά ακούραστου!) Νίκου Σάμιου με τον παλιό μπασίστα Θοδωρή Παραλή έχουν ως αποτέλεσμα την αναμφισβήτητα πιο δυνατή ρυθμική ραχοκοκαλιά της μπάντας μέχρι στιγμής.

Αυτό που προσθέτει περαιτέρω στη βαρύτητα του «Metal Constructions VII» – όπως και στο «1821», αν και σε διαφορετικό εννοιολογικό πεδίο – είναι τα στιχουργικά θέματα και ο τρόπος με τον οποίο σχετίζονται με τη συγκεκριμένη μουσική. Η αντιμετώπιση θεμάτων δυσκολιών και απελπισίας που σίγουρα ο καθένας που ζει το 2022 μπορεί να ταυτιστεί ΚΑΙ η παρουσίασή τους με έναν τρόπο που φέρνει στον ακροατή μια αίσθηση δύναμης και ελπίδας και όχι απάθειας θα έπρεπε να είναι αρκετή για να κερδίσουν οι MARAUDER ένα μετάλλιο τιμής. Μια αξιαγάπητη μαρτυρία για τις βαθιά ριζωμένες δυνάμεις του ανθρώπου όχι μόνο να ξεπερνάει, αλλά να ξεπερνάει και τελικά να μαθαίνει κάτι από περιόδους μεγάλης δυστυχίας, το «Metal Constructions VII» συντονίζεται με την εποχή του και δείχνει με τόλμη προς ένα καλύτερο μέλλον.

Λίστα κομματιών:

1. Intro
2. Strike Back Again
3. Shout it Out
4. Under Her Spell
5. Nightfall
6. Erase
7. Rock Fighters
8. The Iron Mask
9. Holy Bible
10. Never Die
11. The Son of God
12. Father

Αφήστε μια απάντηση