Οι HALFLIGHTED αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «This Winding Path» .

You are currently viewing Οι HALFLIGHTED αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «This Winding Path» .

Οι Sludge/Death Metallers HALFLIGHTED, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το νέο single «This Winding Path», που προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Obloquy», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου μέσω της Wormholedeath παγκοσμίως.

Το τραγούδι περιλαμβάνει τα λόγια της Αινειάδας του Βιργιλίου, «Από πού προέρχεται αυτή η ξαφνική λάμψη του καιρού;», που εξερευνά την ανθρώπινη εμπειρία της αντιμετώπισης απροσδόκητων και αβέβαιων καταστάσεων και της προσπάθειας να βρει νόημα και σκοπό μπροστά στις αντιξοότητες. Μέσω του κομματιού, το HALFLIGHTED φέρνει στο φως την ευπάθεια και την ευθραυστότητα των ανθρώπινων πεποιθήσεων και της πίστης, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να είναι τόσο ενδυναμωτικές όσο και απατηλές.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του του Óskart

Το «Obloquy» συνδυάζει γοτθικούς τόνους, Death Metal δυνάμεις, Progressive αποχρώσεις, κλασικό Rock drumming, αρκετή ποσότητα Ψυχεδέλειας και πολλές άλλες κρυφές επιρροές. Το ακριβές είδος αυτού του ασυμβίβαστου ηχοτοπίου αφήνεται στον ακροατή να αποφασίσει. Τραγουδισμένοι στα αγγλικά, καταλανικά και γερμανικά, οι στίχοι του άλμπουμ εξερευνούν θέματα πολέμου, εσωτερικών αγώνων και απόγνωσης μέσα από διάφορες οπτικές γωνίες.

Το βίντεο στίχων για το «This Winding Path» είναι μια δυνατή οπτική αναπαράσταση του μηνύματος του τραγουδιού, φτιαγμένο από την ταλαντούχα ομάδα του Volume Agency.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Ànima Fosca
  2. Fugint Del Foc Etern
  3. Der Letzte Krieg
  4. This Winding Path
  5. Cementiri
  6. Desolació
  7. In Elysian Obloquy

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «This Winding Path» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση