Οι GODS OF GAIA υπογράφουν με τη Wormholedeath, για την επανέκδοση του άλμπουμ τους «As Daylight Dies».

You are currently viewing Οι GODS OF GAIA υπογράφουν με τη Wormholedeath, για την επανέκδοση του άλμπουμ τους «As Daylight Dies».

Η ορχηστρική Death Metal κολεκτίβα GODS OF GAIA, υπέγραψε επίσημα συμφωνία με την Wormholedeath, η συνεργασία θέτει τις βάσεις για την επανέκδοση του άλμπουμ τους «As Daylight Dies», που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου.

Ξεκινώντας το μουσικό τους ταξίδι με ένα ασυμβίβαστο όραμα, οι GODS OF GAIA έχουν δημιουργήσει έναν μοναδικό και δυνατό ήχο που συνδυάζει βίαια riffs, ακραία φωνητικά και επικά ορχηστρικά στοιχεία. Η συναισθηματικά φορτισμένη μουσική τους χρησιμεύει ως μια αδιαμαρτύρητη φωνή για αυτούς που δεν έχουν και στέκεται σθεναρά ενάντια στους καταπιεστές και καταστροφείς του κόσμου μας.

Σχετικά τη συνεργασία τους με τη Wormholedeath, η μπάντα δήλωσε: «Όταν ιδρύσαμε τους GODS OF GAIA, δεν ψάχναμε πραγματικά για δισκογραφική εταιρεία. Αλλά τώρα είμαστε χαρούμενοι που η Wormholedeath μας πρόσεξε. Η Wormholedeath θα είναι η πρώτη μας εταιρεία και ανυπομονούμε για τη συνεργασία. Ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον.»

Βουτώντας βαθιά στα θέματα της οικολογικής καταστροφής, της κατάχρησης εξουσίας και της λαχτάρας για ελευθερία, οι στίχοι των GODS OF GAIA διαπερνούν την καρδιά των κοινωνικών ζητημάτων, καλώντας το κοινό να αφυπνίσει την εσωτερική του συνείδηση.

Οι GODS OF GAIA είναι μια κολεκτίβα ανώνυμων μουσικών και συνθετών που προέρχονται από διάφορες γωνιές του πλανήτη. Ορισμένα μέλη είναι γνωστά για άλλα αναγνωρισμένα πρότζεκτ, ενώ άλλα παραμένουν ανεξερεύνητα ταλέντα. Η μπάντα πιστεύει ακράδαντα ότι η ταυτότητα των μελών της δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με την επιτυχία ή την αποτυχία των καλλιτεχνικών τους προσπαθειών- αντίθετα, η μουσική μιλάει από μόνη της.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Intro
 2. Bow to Me
 3. I Want Out
 4. As Daylight Dies
 5. Interlude
 6. The Redeemer
 7. Concerto
 8. Downfall
 9. Conscience
 10. Schicksal (Opera)
 11. Our Time

Για να πάρετε μια γεύση από τον ήχο και την αδυσώπητη δύναμη των GODS OF GAIA, μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «As Daylight Dies»:

Αφήστε μια απάντηση