Οι GO AHEAD AND DIE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Unhealthy Mechanisms» & βίντεο για το «Drug-O-Cop».

You are currently viewing Οι GO AHEAD AND DIE κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Unhealthy Mechanisms» & βίντεο για το «Drug-O-Cop».

Οι Arizona Death-crusters, GO AHEAD AND DIE, κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους, «Unhealthy Mechanisms», στις 20 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast Records. Ένας χειμαρρώδης ανεμοστρόβιλος που γεννήθηκε από τα λυσσαλέα μυαλά των Igor Amadeus Cavalera (HEALING MAGIC) και Max Cavalera (SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY). Αυτό το νέο μέρος του δυστοπικού καταλόγου της μπάντας είναι μια νέα βουτιά στην τρέλα της κοινωνίας και τη μόλυνση που ρημάζει το μυαλό μας.

Για τον εορτασμό του νέου άλμπουμ, η μπάντα παραδίδει ένα ξέσπασμα ωμού οράματος με τη μορφή του «Drug-O-Cop”. Το single είναι το τέλειο συνονθύλευμα της σκληρής κατουρημένης punk αγωνίας και του Extreme Metal. Δείτε την παρωδία του RoboCop που παρουσιάζει τον Igor Amadeus και τον Max ως διεφθαρμένους αστυνομικούς.

Ο Max Cavalera δηλώνει: «Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το ‘Go Ahead And Die’ στους οπαδούς. Αντιμετωπίσαμε θέματα ψυχικής υγείας που συχνά αποτελούν ταμπού και έχουν συμβάλει στη διαφθορά του πολιτισμού. Θεωρώ ότι είναι ο πιο σκληρός δίσκος στον οποίο έχω συνεργαστεί ποτέ.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Santiago Jaramillo (Triple Seis Design)

Ο Igor Amadeus Cavalera σχολιάζει: «Το ‘Drug-O-Cop’ είναι ένα παλιομοδίτικο πανκ τραγούδι στον πυρήνα του. Είναι έντονα εμπνευσμένο από τη σκηνή του d-beat στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και του ’80. Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια στο δίσκο και ένα μεγάλο μεσαίο δάχτυλο στην κατάχρηση εξουσίας που ασκείται από τις αστυνομικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο.»

Η παραγωγή του «Unhealthy Mechanisms» έγινε από τον Igor Amadeus Cavalera, ενώ ο John Aquilino ανέλαβε την ηχογράφηση στο Platinum Underground Studio του, το οποίο βρίσκεται μέσα στη μυστικιστική ατμόσφαιρα των πρόποδων των Superstition Mountains. Τη μίξη και το mastering ανέλαβε για άλλη μια φορά ο Arthur Rizk (CAVALERA, SOULFLY, TURNSTILE).

Για το εξώφυλλο, το συγκρότημα προσέλαβε τον Santiago Jaramillo της Triple Seis Design για να δημιουργήσει το νευρωτικό σχέδιο που ταιριάζει με τον τίτλο του άλμπουμ. Ο νέος δίσκος των GO AHEAD AND DIE είναι μια μαρτυρία για την παρακμή της ψυχικής υγείας σε όλο τον κόσμο και μια υπενθύμιση ότι δεν είμαστε μόνοι στον πόνο μας. Το μυαλό έχει χαθεί. Το φυτίλι είναι αναμμένο. Ώρα να ρίξουμε τα πάντα στις φλόγες.

Λίστα κομματιών:

  1. Desert Carnage
  2. Split Scalp
  3. Tumors
  4. Drug-O-Cop
  5. No Easy Way Out
  6. M.D.A. (Most Dangerous Animal)
  7. Chasm
  8. Cyber Slavery
  9. Blast Zone
  10. Unhealthy Mechanisms

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Drug-O-Cop» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση