Οι GHOSTS OF ATLANTIS δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Lands Of Snow».

You are currently viewing Οι GHOSTS OF ATLANTIS δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Lands Of Snow».

Οι GHOSTS OF ATLANTIS έδωσαν στην δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο τους single «Lands Of Snow». Μια όμορφα εμπνευσμένη κινηματογραφική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Ένα αριστούργημα στο Symphonic Extreme Metal, τη μυθολογία και την αφήγηση ιστοριών.

Μια νέα ατλαντική καταιγίδα πλησιάζει, και εδώ αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο. Έχουν περάσει μήνες από την πτώση της Ατλαντίδας και τη βεβήλωση της Λεμουρίας, και όσοι είχαν την τύχη να επιβιώσουν από τον μεγάλο πόλεμο, τώρα αντιμετωπίζουν μια νέα πρόκληση. Σε αυτούς τους τόπους, η ευγένεια δεν έχει καμία βαρύτητα, όλοι πρέπει να βαδίσουν τον ίδιο δρόμο. Οι φυλές είναι κουρασμένες, μπερδεμένες, πεινασμένες και στερημένες από ελπίδα, γιατί σε αυτό το κρύο μυστηριώδες μέρος, πολλά είναι άγνωστα. Αυτή τη στιγμή, οι θεοί έχουν φαινομενικά ησυχάσει, αλλά η ουσία της αμφιβολίας παραμένει ακόμα στις καρδιές των ανθρώπων.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Drake Mefestta

Το «Lands Of Snow» είναι το πρώτο κεφάλαιο της νέας ιστορίας, «Riddles Of The Sycophants». Εδώ μαθαίνουμε για τις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν, τις ακραίες συνθήκες που πρέπει να ξεπεράσουν και τα νέα πλάσματα, θεούς και θηρία που σύντομα θα εξαπολυθούν σε αυτό το βασίλειο με το ενδεχόμενο άνοιγμα του Κουτιού της Πανδώρας. Η ιστορία μόλις άρχισε.

Το «Riddles Of The Sycophants», θα είναι διαθέσιμο σε Digipack CD, Gatefold LP και Digital μορφή, και θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου μέσω της Hammerheart Records.

Σε άλλα νέα, δείτε τους GHOSTS OF ATLANTIS ως support των FEAR FACTORY σε όλη την Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο.

Λίστα τραγουδιών:

  1. March of the Titans
  2. Lands of Snow
  3. Empires Burn at Dawn
  4. The Lycaon King
  5. The Alkonost
  6. Sacramental
  7. A Maiden’s Scorn
  8. Behind the Wall
  9. Riddles of the Sycophants

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Lands Of Snow» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση