Το γερμανικό Horror Metalwave project NARGATHROND υπογράφει με τη Wormholedeath.

You are currently viewing Το γερμανικό Horror Metalwave project NARGATHROND υπογράφει με τη Wormholedeath.

Το γερμανικό Horror Metalwave project NARGATHROND, υπέγραψε με την Wormholedeath για την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ, «Killing Season» (αρχική κυκλοφορία 27 Ιανουαρίου, 2023), στις 16 Ιουνίου. Το άλμπουμ, το οποίο αφηγείται μια ανατριχιαστική ιστορία τρόμου μέσα από τη μουσική, περιλαμβάνει ένα μείγμα διαφορετικών ειδών, όπως Synthwave, Horror Scores, Glam Metal, Gothic και Core επιρροές, όλα μαζί αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν το μοναδικό στυλ Horror Metalwave του NARGATHROND.

«Είμαι χαρούμενος που βρήκα στο WormHoleDeath μια εταιρεία που λατρεύει το υλικό μου και την ερμηνεία της μουσικής τρόμου», δήλωσε ο Nargathrond. «Ελπίζω να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τους σωστούς ανθρώπους που είναι έτοιμοι για ανατριχιαστικές ιστορίες. Χαίρομαι που δουλεύουμε μαζί!»

Το άλμπουμ περιγράφει την ιστορία ενός ζευγαριού όπου ο άντρας τρελαίνεται, παίρνει τη φίλη του στο δάσος, τη βιάζει και τη σκοτώνει. Τώρα το πνεύμα της στοιχειώνει αυτό το δάσος, εκδικούμενο κάθε άντρα που πλησιάζει το σημείο του θανάτου της.

Με καλεσμένους τους τραγουδιστές The Runaway Wild και Iyes Keen από τις ΗΠΑ και Shepardo από τη Γερμανία, το «Killing Season» υπόσχεται να είναι ένα μουσικό ταξίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης μια διασκευή του «Nostalgia» των NOCTURNAL DEPRESSION σε Darksynth.

Το Horror Metalwave project NARGATHROND, το οποίο ιδρύθηκε το 2015 στο δάσος της Θουριγγίας στη Γερμανία, έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, μεταξύ των οποίων τα «A Free Spirit», «End Of Days» και «A Real Nightmare». Το μονομελές εγχείρημα είναι γνωστό για τον συνδυασμό πολλαπλών Metal στυλ με διαφορετικούς guest τραγουδιστές, δημιουργώντας μια μοναδική και διαφορετική μουσική εμπειρία.

Εκτός από τη μουσική του, ο Nargathrond εργάζεται επίσης ως παραγωγός και συνθέτης σάουντρακ για την τηλεόραση, ταινίες, παιχνίδια και προσαρμοσμένες προσφορές στα είδη Horror, Mystery, Sci-Fi, Action, Thriller, Crime και Drama.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Midnight Haunt
 2. Bloody Playground
 3. Rivers of Blood
 4. Deep in the Forest
 5. In the Fog She Hides
 6. With Her Pain She Kills
 7. Kill Yourself Or Die Trying
 8. Killing Season
 9. Nostalgia (NOCTURNAL DEPRESSION cover)
 10. Rivers of Blood (Instrumental Version)
 11. Deep in the Forest (Instrumental Version)
 12. Killing Season (Instrumental Version)

Μπορείτε να ακούσετε το «Bloody Playground» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση