Οι FUNERAL WINDS κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Stigmata Mali».

You are currently viewing Οι FUNERAL WINDS κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Stigmata Mali».

Οι Ολλανδοί Black Metallers FUNERAL WINDS, έδωσαν στη δημοσιότητα το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου έβδομου ολοκληρωμένου δίσκου τους «Stigmata Mali». Το άλμπουμ, θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου 2023 μέσω της Osmose Productions.

Οι FUNERAL WINDS επιστρέφουν με άλλο ένα χτύπημα του δολοφονικού μαχαιριού τους, εμποτισμένου με το δηλητήριο τουακατέργαστης Black Metal των αρχών του ’90. Το άλμπουμ αποτελείται από οκτώ κομμάτια Black Metal οργής που προκαλούνται σε οτιδήποτε ιερό. Ως ένα από τα πρωτοπόρα ευρωπαϊκά Black Metal συγκροτήματα που είναι ακόμα και σήμερα ενεργά, οι FUNERAL WINDS παραδίδουν με το «Stigmata Mali» ένα μνημείο αφοσίωσης στο αληθινό Black Metal και το δυσοίωνο. Μισητό, ωμό και σατανικό… Black Metal όπως έπρεπε να είναι!

Το «Stigmata Mali» μεταφράζεται ως «Τα Στίγματα του Κακού» και είναι το πρώτο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από την Osmose Productions. Γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τον Hellchrist Xul στο Necromanteion Studio, στην Πράγα, κατά τη διάρκεια του 2021 και 2022.

Λίστα κομματιών:

  1. Open the Wounds
  2. Stigmata Mali
  3. By these Hands, by Your Command
  4. Odious Emanations
  5. The Angles of Darkness
  6. Ferocious Revelations
  7. Purified by Acausal Flames
  8. The Bornless Forever

Μπορείτε να ακούσετε το «Stigmata Mali» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση