Οι Φινλανδοί Folk/Black Metallers KOUTA κυκλοφορούν το νέο τους single «Sukujyrkkämä».

You are currently viewing Οι Φινλανδοί Folk/Black Metallers KOUTA κυκλοφορούν το νέο τους single «Sukujyrkkämä».

Το φινλανδικό Folk Black Metal συγκρότημα KOUTA, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για το τραγούδι «Sukujyrkkämä». Το τραγούδι προέρχεται από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας «Kaarnaköydet», που θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου.

Ο μπασίστας Arttu Pentikäinen δήλωσε σχετικά με το βίντεο: «Τα γυρίσματα του βίντεο για το ‘Sukujyrkkämä’ στα εθνικά μας τοπία ήταν απολαυστικά. Νομίζω ότι η οπτική βοήθεια τροφοδοτεί έντονα τη μουσική και επομένως διαμορφώνει την εμπειρία της ακρόασης. Σε εμπνέει να βλέπεις άλλους δημιουργικούς ανθρώπους να δουλεύουν πάνω σε μια ιστορία βασισμένη στη δική σου μουσική μέσα από την τέχνη του κινηματογράφου. Ανυπομονώ να ακούσω τα σχόλια των ακροατών για το άλμπουμ!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία των Arttu Pentikäinen / Antti Mäki / Midjourney

Το «Kaarnaköydet» υφαίνει έναν σκοτεινό και περίπλοκο ιστό ήχου που είναι τόσο οικείος όσο και αναζωογονητικά νέος. Τα folk στοιχεία έχουν διαπεράσει τον νέο ήχο πολύ πιο βαθιά, ενώ η παραγωγή έχει γίνει πολύ πιο καθαρή, δυνατή και άμεση. Στην καρδιά του «Kaarnaköydet» βρίσκεται μια συναρπαστική αφήγηση που επικεντρώνεται στην τραγική ιστορία δύο αδελφών. Μέσα από τη μουσική τους, οι KOUTA εξερευνούν τα πολύπλοκα και συχνά ταραγμένα συναισθήματα της ντροπής, της ενοχής και της κάθαρσης, προσκαλώντας τον ακροατή να τους ακολουθήσει σε ένα δυνατό και συναισθηματικό ταξίδι αισθητικά περιφερειακής ανακάλυψης.

Τα ντραμς του «Kaarnaköydet» ηχογραφήθηκαν σε μια απομακρυσμένη καλύβα στη Λαπωνία. Οι κιθάρες και το μπάσο ηχογραφήθηκαν στο στούντιο του Pekka Posio στο Ελσίνκι. Τα φωνητικά, οι χορωδίες και όλα τα άλλα όργανα μαζί με τη ζωντανή ηχογράφηση του «Äitimaan Laulu” ηχογραφήθηκαν στα Sonic Pump Studios, στο Ελσίνκι. Η μίξη έγινε από τον Pekka Posio και το mastering από τον Svante Forsbäck.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Äiti maan laulu
  2. Turjan takaa
  3. Häpeä
  4. Veriaura
  5. Kurja raakile
  6. Sukujyrkkämä
  7. Kylmä kalvaa

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο για το «Sukujyrkkämä» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση