Οι EXODUS ακυρώνουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία: «Η οικογένεια θα έρχεται πάντα πρώτη».

You are currently viewing Οι EXODUS ακυρώνουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία: «Η οικογένεια θα έρχεται πάντα πρώτη».

Ο τραγουδιστής των EXODUS, Steve «Zetro» Souza, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ακόλουθη δυσάρεστη ανακοίνωση:

«Προς όλους τους φίλους και οπαδούς μας στην Ευρώπη…

Με πολύ πολύ βαριά καρδιά, η επερχόμενη ευρωπαϊκή μας πορεία που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει δυστυχώς να ακυρωθεί. Όπως πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε, την περασμένη εβδομάδα, ο αδελφός μας Gary Holt είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη στον αδελφό του στην Ιταλία, με αποτέλεσμα ο Gary και η σύζυγός του να πρέπει να πετάξουν απροσδόκητα για να φροντίσουν την κατάσταση. Όπως κάποιοι από εσάς μπορεί να διαβάσατε ή να μην διαβάσατε, η κατάσταση αυτή έχει επιβαρύνει τον αγαπημένο μας αδελφό. Είμαστε ένα οικογενειακό συγκρότημα και η οικογένεια θα έρχεται πάντα πρώτη για τους EXODUS.

Ελπίζουμε ότι όλοι σας καταλαβαίνετε τις συνθήκες, αυτή τη στιγμή, ο Gary πρέπει να φροντίσει την οικογένειά του. Δεν είναι αυτό που θέλαμε, καθώς όλοι ανυπομονούσαμε να έρθουμε να παίξουμε για όλους εσάς τους σπουδαίους Ευρωπαίους οπαδούς που έχετε υποστηρίξει αυτή τη μπάντα τα τελευταία 40 χρόνια. Μην ανησυχείτε Ευρώπη, οι Exodus θα επιστρέψουν! Σας ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση, αγαπάμε και εκτιμούμε τον καθένα από εσάς.»

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο κιθαρίστας των EXODUS, Gary Holt, ο οποίος έχει ξεκινήσει μια καμπάνια GoFundMe για να βοηθήσει τον σοβαρά τραυματισμένο αδελφό του, μοιράστηκε το ακόλουθο μήνυμα στο διαδίκτυο:

«Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Gary Holt, κιθαρίστας των EXODUS και πρώην των SLAYER.

Ο αδελφός μου στις 6 Μαΐου, ενώ βρισκόταν στην πρώτη ημέρα των διακοπών του στη Ρώμη, χτυπήθηκε από πίσω από ένα ταξί, με αποτέλεσμα να σπάσει το μηριαίο οστό και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Ο ταξιτζής τον έβαλε μάλιστα στο ταξί και τον άφησε στο νοσοκομείο. Δεν είμαστε καν σίγουροι αν θα μάθουμε το ποιος και το τι συμβαίνει γύρω από όλο αυτό.

Πέρασε τρεις ημέρες σε ένα φορείο σε έναν διάδρομο περιμένοντας ένα πραγματικό κρεβάτι, μόνος του. Αδυνατώντας να επικοινωνήσει πραγματικά με το προσωπικό. Η σύζυγός μου πέταξε μέχρι εκεί για να είναι μαζί του, έχει τα ίδια προβλήματα προσανατολισμού και επικοινωνίας, αλλά τουλάχιστον ο αδελφός μου δεν είναι μόνος του. Πετάω κι εγώ την Παρασκευή για να είμαι εκεί για τον αδελφό μου και να βοηθήσω τη σύζυγό μου Lisa η οποία είναι πολύ αγχωμένη καθώς είναι μόνη της εκεί.

Το κόστος ήταν τεράστιο για την οικογένεια και τον Charles και δεν έχει κάνει ακόμα την εγχείρηση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πετάξει στην πατρίδα του μέχρι να την κάνει. Ελπίζουμε μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα. Δεν είμαι πλούσιος, σε αντίθεση με ό,τι λέει το διαδίκτυο, κάθε άλλο, δεν έχω περισσότερο εισόδημα από έναν οποιοδήποτε εργάτη.

Ο αδελφός μου δεν θα μπορέσει να εργαστεί για μήνες, είχε μια δύσκολη ζωή, αλλά την άλλαξε πριν από χρόνια, εξοικονομεί όλα τα χρήματά του δουλεύοντας σε μια καφετέρια και ανακυκλώνοντας, για να πάει σε αυτά τα ταξίδια, για να ζήσει ξανά. Αυτός ο εφιάλτης χειροτερεύει, κάθε φορά που υπάρχει μια αχτίδα καλών ειδήσεων, ένα ακόμη εμπόδιο παρουσιάζεται. Σας παρακαλώ, φέρτε τον στο σπίτι του και βοηθήστε τον να γίνει καλά.»

Επί του παρόντος, έχουν συγκεντρωθεί 63.392 δολάρια. Για να κάνετε δωρεά – κανένα ποσό δεν είναι πολύ μικρό, κάθε δολάριο (ευρώ) βοηθάει – επισκεφθείτε το GoFundMe.

Αφήστε μια απάντηση