Οι EXOCRINE δημοσιεύουν βίντεο για το single «Eidolon», από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Legend».

You are currently viewing Οι EXOCRINE δημοσιεύουν βίντεο για το single «Eidolon», από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Legend».

Οι Γάλλοι Tech-Death Metallers EXOCRINE, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το «Eidolon», το τρίτο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Legend», που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου από την Season Of Mist.

Οι EXOCRINE αναμειγνύουν εδώ και αρκετό καιρό υπερ-τεχνικό και εξαιρετικά γρήγορο Death Metal με φιλοσοφικούς στοχασμούς. Η γαλλική μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 2015. Όμως το νέο τους άλμπουμ σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο. Αν και εξακολουθεί να είναι πνιγμένο στα απόκοσμα, παραφωνικά δαχτυλοκοπήματα και αρκετά blast beats για να σου τινάξει τα τύμπανα στον αέρα, το «Legend» οργιάζει εκ των έσω.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Andreas Christanetof (Armaada ART)

«Βλέπουμε το ‘Legend’ ως μια αντανάκλαση της ύπαρξής μας, αυτού που δημιουργούμε και αυτού που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας στο τέλος», λέει ο lead κιθαρίστας Sylvain Octor Perez. «Είναι αυτή η Δαντική αντιπαράθεση μεταξύ αυτών των τριών χαρακτήρων που βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση, σε συνδυασμό με ερωτήματα σχετικά με τα μαθήματα του παρελθόντος και τη θέση μας στο σύμπαν. Γι’ αυτό θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πιο οικεία ατμόσφαιρα με μια πιο οργανική παραγωγή και να επιστρέψουμε σε πιο ήρεμους ρυθμούς κατά διαστήματα.»

Οι EXOCRINE είναι αρχιτέκτονες της ηχητικής υπέρβασης, εξερευνητές του αχαρτογράφητου και πρωτοπόροι του αδιανόητου. Με κάθε κυκλοφορία τους, επαναπροσδιορίζουν τα όρια του Thechnical death Metal και το «Legend» είναι έτοιμο να αποτελέσει το πιο τολμηρό και πρωτοποριακό τους εγχείρημα μέχρι τώρα, μια πραγματική απόδειξη της ιδιότητάς τους ως θρύλων εν τη γενέσει τους.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Presage/Legend
  2. Life
  3. Eidolon
  4. The Altar of War
  5. Dust in the Naught
  6. Warlock
  7. Dragon
  8. The Oath
  9. By the Light of the Pyre
  10. Cryogenisation

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Eidolon» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση