Οι EXIST IN RUIN κυκλοφορούν νέο βίντεο για το «Although I Live I Die».

You are currently viewing Οι EXIST IN RUIN κυκλοφορούν νέο βίντεο  για το  «Although I Live I Die».

Οι EXIST IN RUIN είναι ένα Symphonic Black Metal / Melodic Death Metal project που ιδρύθηκε από τον κιθαρίστα/τραγουδοποιό, Teren, με έδρα το Seattle, WA. Ορχηστρικά, οι κύριες επιρροές που εμπνέουν τον ήχο των EXIST IN RUIN είναι ηγέτες στα είδη τους: DIMMU BORGIR (Symphonic Black Metal) και AMON AMARTH (Melodic Death Metal). Οι EXIST IN RUINS έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το «Although I Live I Die», από το ομώνυμο EP τους, “Exist In Ruin”, που θα επανακυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου μέσω της Wormholedeath.

Στιχουργικά, το EP ταξιδεύει τον ακροατή σε ένα σκοτεινό τρενάκι του τρόμου μέσα από τη γενοκτονία, την τυραννία, τη θρησκευτική δίωξη, την ψυχική ασθένεια, την κακομεταχείριση και το υπερφυσικό. Ο διωγμός είναι το συντριπτικό θέμα σε όλη τη διάρκεια, όπου κάθε τραγούδι αφηγείται μια ιστορία ενός “θύματος” που διώκεται από κάποια οντότητα, κακομεταχείριση ή εσωτερική αναταραχή.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Stephen Lindsay (The Iron Parasite)

Όλα τα τραγούδια (κιθάρες, μπάσο και προγραμματισμός ντραμς) γράφονται και εκτελούνται από τον Teren, συμπεριλαμβανομένης της συγγραφής των στίχων και του σχεδιασμού των φωνητικών μοτίβων. Κατά τη διάρκεια της συγγραφικής διαδικασίας, ο Teren προσέλαβε μουσικούς παγκόσμιας κλάσης από όλο τον κόσμο για να κάνουν πραγματικότητα το σκοτεινό μουσικό του όραμα.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που συμμετέχουν περιλαμβάνονται εκπληκτικές συνοδευτικές συμφωνικές συνθέσεις από τον Jonah Weingarten (PYRAMYZE, CATALYST CRIME, WE ARE SENTINELS, STRUCTURE OF INHUMANITY), παγκόσμιας κλάσης σοπράνο, κλασικά και metal φωνητικά από την Jessy Christ (NZGL, SYNDRO-SYS), brutal φωνητικά από τον César Moreira (ENBLOOD, CULT BURIAL και NEPHILIM), βιρτουόζικα σόλο κιθάρας από τον João Miguel (ENBLOOD, NEPHILIM, STONESUN, ADAMANTINE), και επιπλέον σόλο κιθάρας που σκίζει από τον κορυφαίο session κιθαρίστα Konstantin Raydovski. Ο Sebastian Bracht, κιθαρίστας και τραγουδιστής (SOPHICIDE, DAHLIAN) παρέχει επίσης acapella Metal χορωδιακά φωνητικά που κάνουν τη μουσική να απογειώνεται σε ένα εντελώς νέο συναισθηματικό επίπεδο.

Οι EXIST IN RUIN θα συνεχίσουν να εξελίσσονται μουσικά και στιχουργικά, και θα συνεχίσουν να προσλαμβάνουν ταλέντα παγκόσμιας κλάσης που είναι ότι καλύτερο για τον ήχο των μελλοντικών κυκλοφοριών του project. 

Λίστα κομματιών:

  1. Exist in Ruin
  2. Stained Legacy
  3. The Affliction
  4. Paradigm
  5. Scourge
  6. Although I Live I Die

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Although I Live I Die» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση