Οι EVERGREY θα κυκλοφορήσουν επετειακό άλμπουμ για τα 30 τους χρόνια, με τίτλο «From Dark Discoveries To Heartless Portraits».

You are currently viewing Οι EVERGREY θα κυκλοφορήσουν επετειακό άλμπουμ για τα 30 τους χρόνια, με τίτλο «From Dark Discoveries To Heartless Portraits».

Οι Σουηδοί EVERGREY, γιορτάζουν 30 χρόνια καριέρας με ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο που θα κυκλοφορήσει μέσω της Napalm Records: το επετειακό άλμπουμ τους, με τίτλο «From Dark Discoveries To Heartless Portraits», θα δει το φως της ημέρας στις 15 Δεκεμβρίου 2023.

Το «From Dark Discoveries To Heartless Portraits» θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές – για παράδειγμα, σε ένα εξαιρετικά περιορισμένο βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο 112 σελίδων και 1CD digisleeve bundle (με σπάνιες φωτογραφίες και εικόνες, ιστορίες από τα παρασκήνια και αποκλειστικές σημειώσεις από τα μέλη). Συνοψίζει τρεις δεκαετίες ταξιδιού των EVERGREY, κουβαλάει μαζί του μερικές πολύ ιδιαίτερες εκπλήξεις και εδραιώνει τη θέση τους ως ένα από τα πιο καθοριστικά για το είδος συγκροτήματα της εποχής μας. Το «From Dark Discoveries to Heartless Portraits» ενώνει το παρελθόν και το παρόν των EVERGREY και ανοίγει το δρόμο για το επόμενο κεφάλαιο – και για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον που έρχεται!

Το συγκρότημα δηλώνει: «Βεβαιωθείτε ότι έχετε στα χέρια σας το βιβλίο περιορισμένης έκδοσης, καθώς δουλέψαμε εντατικά για μήνες για να συγκεντρώσουμε όλες τις φωτογραφίες και να γράψουμε όλες τις ιστορίες για κάθε ένα από τα άλμπουμ, είναι ένα εξωφρενικά ωραίο προϊόν για να το έχετε και να θυμάστε όλα αυτά τα χρόνια μαζί μας! Στην υγειά άλλων 30!»

Εκτός από τις ζωντανές εκτελέσεις πρόσφατων κομματιών όπως τα «Call Out The Dark» και «Where August Mourns», ο δίσκος ταξιδεύει στο παρελθόν με τα «My Allied Ocean», «A Touch Of Blessing», «Recreation Day» και «King Of Errors». Το δεύτερο μισό του δίσκου περιέχει soulful piano vocal εκδοχές τεσσάρων τραγουδιών από το τελευταίο άλμπουμ («Save Us», «Call Out The Dark», «Blindfolded» και «Midwinter Calls»), καθώς και demo εκδοχές των ίδιων κομματιών, με αποκορύφωμα μια instrumental εκδοχή του «A Silent Arc».

Λίστα κομματιών:

 1. Call Out The Dark (Live Version)
 2. Where August Mourns (Live Version)
 3. My Allied Ocean (Live Version)
 4. A Touch Of Blessing (Live Version)
 5. Recreation Day (Live Version)
 6. King Of Errors (Live Version)
 7. Save Us (Piano Vocal Version)
 8. Call Out The Dark (Piano Vocal Version)
 9. Blindfolded (Piano Vocal Version)
 10. Midwinter Calls (Piano Vocal Version)
 11. A Silent Arc (Demo Version – Instrumental)
 12. Save Us (Demo Version – Rough Mix)
 13. Midwinter Calls (Demo Version – Rough Mix)
 14. Call Out The Dark (Demo Version – Rough Mix)
 15. lindfolded (Demo Version – Rough Mix)

Αφήστε μια απάντηση