Οι ENTHEOS θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Time Will Take Us All» τον Μάρτιο.

You are currently viewing Οι ENTHEOS θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Time Will Take Us All» τον Μάρτιο.

Προωθώντας το Progressive Death Metal σε όλο και πιο ευφάνταστες κατευθύνσεις, οι ENTHEOS – η τραγουδίστρια Chaney Crabb και ο πολυοργανίστας Navene Koperweis – συνεχίζουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Ενσωματώνοντας στοιχεία που προέρχονται από μυριάδες είδη – όπως Death Metal, Groove, Grunge, Electronica, Slam, Gothic Rock, Jazz, Prog και άλλα – εξελίσσονται με κάθε κυκλοφορία και τώρα επιστρέφουν με τη συνέχεια του «Dark Future» (2017), το ποικιλόμορφο και συναρπαστικό «Time Will Take Us All». Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου μέσω της Metal Blade Records.

Για να γιορτάσει την ανακοίνωση, το συγκρότημα παρουσίασε ένα επίσημο βίντεο για το νέο του single «I Am The Void», σε σκηνοθεσία και παραγωγή των David Brodsky και Allison Woest (My Good Eye: Music Visuals).

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Είμαστε απίστευτα περήφανοι που ανακοινώνουμε το νέο μας άλμπουμ ‘Time Will Take Us All’. Το concept του άλμπουμ είναι ένα concept ανάπτυξης και αυτο-αναστοχασμού που εστιάζει στην αληθινή ανθρώπινη κοινή συνισταμένη – ότι ο χρόνος μας στη Γη είναι φευγαλέος και το τι επιλέγουμε να κάνουμε με αυτή τη γνώση εξαρτάται από τον καθένα μας ως άτομο. Αυτό αντικατοπτρίζεται όμορφα στο σουρεαλιστικό εξώφυλλο του Eliran Kantor.»

Το εξώφυλλο ε’ιναι δημιουργία του Eliran Kantor

Το συγκρότημα συνεχίζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το νέο μας single ‘I Am the Void’. Αυτό το τραγούδι ξεκινάει το δεύτερο μισό του άλμπουμ και αντιπροσωπεύει το βάρος του να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από τους φόβους και τις ανησυχίες σου. Το βίντεο γυρίστηκε από τον απίστευτο David Brodsky, την Allison Woest και την ομάδα τους στο My Good Eye Visuals.»

Η τραγουδίστρια Chaney Crabb εξηγεί: «Ξέραμε όταν αρχίσαμε να γράφουμε ότι θέλαμε πραγματικά να κάνουμε κάτι πιο σκοτεινό και βαρύ που να παραμένει μοναδικά ENTHEOS, και ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο που να βγαίνει πραγματικά από την καρδιά μας και να αποτυπώνει το πού θέλουμε να πάμε αυτή τη μπάντα.»

«Το νέο άλμπουμ έχει επίσης μια έντονη ‘trippy’ ατμόσφαιρα, όχι με τη γενική έννοια, αλλά εννοώντας ότι όταν τελειώσεις να το ακούς αισθάνεσαι σαν να έχεις κάνει ένα ταξίδι», προσθέτει ο πολυοργανίστας Navene Koperweis. «Πάντα μου άρεσαν τα άλμπουμ που μου έδιναν αυτό το συναίσθημα. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε βάλει στόχο να βιώσουμε αυτή την εμπειρία, απλά συνέβη κατά κάποιο τρόπο και αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος.»

Με τον Koperweis να αναλαμβάνει την παραγωγή και τον Mark Lewis (WHITECHAPEL, THE BALCK DAHLIA MURDER) να μιξάρει τον δίσκο, όλα τα ντραμς γράφτηκαν από τον Zack Ohren στο Castle Ultimate, και ο Koperweis έγραψε τις κιθάρες και τα φωνητικά. Προσέλαβαν επίσης το πρώην μέλος Evan Brewer για να αναλάβει το μπάσο. Παρόλο που είναι προσηλωμένοι στην ιδιότητά τους ως δύο ατόμων, η μπάντα έχει μια live σύνθεση με τον Brian James (ex-FALLUJAH) και τον Robert Brown (ex-SLAUGHTER TO PREVAIL) να παρέχουν κιθάρα, διατηρώντας τη φήμη τους ως μια killer live μπάντα. Έχοντας παραδώσει τον καλύτερο δίσκο της καριέρας τους, βρίσκονται και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, αλλά δεν προτρέχουν.

Λίστα κομματιών:

  1. Absolute Zero
  2. In Purgatory
  3. The Interior Wilderness
  4. Oblivion
  5. I Am the Void
  6. Darkest Day
  7. Clarity in Waves
  8. The Sinking Sun
  9. Time Will Take Us All

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «I Am The Void» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση