Οι EKTOMORF επιστρέφουν στην AFM Records & κυκλοφορούν τη διασκευή του «Heart-Shaped Box» των NIRVANA.

You are currently viewing Οι EKTOMORF επιστρέφουν στην AFM Records & κυκλοφορούν τη διασκευή του «Heart-Shaped Box» των NIRVANA.

Η AFM Records είναι περήφανη που καλωσορίζει πίσω ένα από τα κορυφαία neo Thrash/Groove Metal σχήματα της Ευρώπης: τους EKTOMORF! Η μπάντα, με επικεφαλής τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Zoli Farkas, είναι γνωστό όνομα στην ευρωπαϊκή Metal σκηνή εδώ και δύο δεκαετίες. Το αδυσώπητο, ασυμβίβαστο στυλ και η αφοσίωσή τους είναι απαράμιλλα. Η μπάντα είχε αρχικά υπογράψει με την εταιρεία μεταξύ 2008 και 2020.

Για να γιορτάσει την επιστροφή του, το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα επίσημο μουσικό βίντεο για τη διασκευή του «Heart-Shaped Box» των NIRVANA.

Ο Zoli Farkas σχολιάζει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην AFM Records. Περάσαμε 12 υπέροχα χρόνια μαζί και τώρα έρχονται τόσα πολλά ωραία πράγματα. Ανυπομονούμε για ένα νέο άλμπουμ! Ξεκινάμε με ένα single το οποίο θα εκπλήξει τους πάντες. Να είστε προετοιμασμένοι!»

Ο διευθυντής της εταιρείας AFM Records, Nils Wasko, προσθέτει: «Πάντα μας άρεσε να συνεργαζόμαστε με τον Zoli και το συγκρότημά του. Είναι ένας από τους πιο δραστήριους και αφοσιωμένους ανθρώπους στη δουλειά και έχει πάντα ένα ξεκάθαρο όραμα για το συγκρότημά του. Το να βλέπουμε τους EKTOMORF να επιστρέφουν τώρα στην AFM, μετά από ένα μικρό μόνο μεσοδιάστημα, είναι ένα άλμα πίστης για το οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Heart-Shaped Box» παρκάτω:

Αφήστε μια απάντηση