Οι DYING FETUS κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Unbridled Fury».

You are currently viewing Οι DYING FETUS κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Unbridled Fury».

Οι Αμερικανοί Brutal Death Metallers, DYING FETUS κυκλοφόρησαν ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Unbridled Fury» μέσω της Relapse Records. Το κομμάτι ακολουθεί το προηγούμενο single τους, «Compulsion For Cruelty», το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.

Το νέο μουσικό βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Eric Richter και η κυκλοφορία του έρχεται την ώρα που η μπάντα ξεκινάει την headlining περιοδεία της σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο, με υποστήριξη από τους NASTY, CABAL και FROZEN SOUL. Η περιοδεία ξεκίνησε στις 3 Φεβρουαρίου στην Κολωνία της Γερμανίας και θα ολοκληρωθεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Μόναχο της Γερμανίας.

Οι DYING FETUS σχηματίστηκαν το 1991 και έχουν ωριμάσει σε ένα από τα πρώτα σχήματα Extreme Death Metal/Grindcore που αναδύθηκαν από το τεράστιο παγκόσμιο metal underground. Η μπάντα αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα κορυφαίο συνθετικής τελειότητας, συνδυάζοντας ένα καινοτόμο τεχνικής δεξιοτεχνίας και πιασάρικων δομών τραγουδιών για να δημιουργήσετε το απόλυτο συνδυασμό Death Metal, Hardcore και Grind.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Unbridled Fury» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση