Οι DYING FETUS κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Make Them Beg For Death» & audio visualizer για το «Raised In Victory / Razed In Defeat».

You are currently viewing Οι DYING FETUS κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Make Them Beg For Death» & audio visualizer για το «Raised In Victory / Razed In Defeat».

Οι Αμερικάνοι Death Metallers DYING FETUS, κυκλοφόρησαν το νέο τους «Make Them Beg For Death», μέσω της Relapse Records. Ηχογραφημένο στη Βαλτιμόρη με τον επί σειρά ετών παραγωγό τους Steve Wright και μιξαρισμένο από τον Mark Lewis (CANNIBAL CORPSE), περιέχει κάθε χαρακτηριστικό γνώρισμα των DYING FETUS. Είναι γρήγορο, έντονο και ξεχειλίζει από ασταμάτητα grooves.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία, το συγκρότημα μοιράζεται ένα νέο οπτικοποιημένο μουσικό βίντεο για το «Raised In Victory / Razed In Defeat». Τα ζωντανά πλάνα τραβήχτηκαν από τον Tage Barbato (Mind Decay Productions) στο Starland Ballroom κατά τη διάρκεια της Chaos & Carnage Tour τον Απρίλιο του 2023.

Ο ντράμερ Trey Williams δήλωσε: «Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο προηγούμενος μας δίσκος ‘Wrong One To Fu*k With’. Δεν χρειαζόταν να πάρουμε μέρος σε κάποιον αγώνα τεχνικού Death Metal. Έχουμε τα μεγάλα όπλα και το έχουμε αποδείξει. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση.»

Τερατώδη riffs, blast beats, ασταμάτητα hooks και συγκλονιστικά grooves καθορίζουν τον κατάλογό τους. «Βάζουμε τη δική μας εκδοχή στο Death Metal», εξηγεί ο John Gallagher. «Ήμασταν όπως οι περισσότερες μπάντες, ξεκινώντας από το γκαράζ, πίνοντας μπύρα, διασκεδάζοντας λίγο το Σαββατοκύριακο, βρίσκοντας τους σωστούς ενισχυτές μέσω δοκιμής και λάθους. Αναμείξαμε πτυχές συγκροτημάτων που μας άρεσαν – SUFFOCATION, OBITUARY, DEICIDE και CANNIBAL CORPSE, μεταξύ άλλων – η διπλή φωνητική προσέγγιση των CARCASS – και τις κάναμε δικές μας. ‘Let’s make it moshy, let’s make it slammy’.»

Η μπάντα ανακοίνωσε την «Make Them Beg For Death» US περιοδεία, με support από τους THE ACACIA STRAIN, DESPISED ICON, CREEPING DEATH, CHAMBER and GATES TO HELL. Η περιοδεία των 26 ημερών θα κάνει στάσεις στην Ατλάντα, το Λος Άντζελες και το Σικάγο πριν ολοκληρωθεί στη Βαλτιμόρη στις 18 Νοεμβρίου.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Enlighten Through Agony
  2. Compulsion for Cruelty
  3. Feast of Ashes
  4. Throw Them in the Van
  5. Unbridled Fury
  6. When the Trend Ends
  7. Undulating Carnage
  8. Raised in Victory / Razed in Defeat
  9. Hero’s Grave
  10. Subterfuge

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το audio visualizer για το «Raised In Victory / Razed In Defeat» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση