Οι Ολλανδοί ONHEIL θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «In Black Ashes» τον Ιούνιο.

You are currently viewing Οι Ολλανδοί ONHEIL θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «In Black Ashes» τον Ιούνιο.

Οι Ολλανδοί Blackened Death Metallers ONHEIL θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «In Black Ashes», στις 9 Ιουνίου μέσω της Black Lion Records.

Αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η ύπαρξη μιας μπάντας με τρεις κιθαρίστες, κάθε riff είναι ένα παράδειγμα δημιουργικής μελωδικής δόμησης, με hi-energy Thrash/Black υπονοούμενα. Η μπάντα παραδίδει ένα καλά εκτελεσμένο και γραμμένο άλμπουμ που προσπαθεί και πετυχαίνει να είναι σκληρό, βαρύ και επιθετικό αλλά ταυτόχρονα μελωδικό και γοητευτικό.

Ηχογραφημένο εν μέρει κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το άλμπουμ περιλαμβάνει κυρίως νέα μέλη μαζί με το ιδρυτικό μέλος Amok. Η μπάντα αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το άλμπουμ πολύ σύντομα μετά την πανδημία, αφιερώνοντας χρόνο για να φέρει το άλμπουμ στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Οι στίχοι και τα φωνητικά βελτιώθηκαν και προστέθηκαν σόλο – κάτι που η μπάντα δεν είχε ενσωματώσει στη σύνθεσή της στο παρελθόν – προσθέτοντας μια εντελώς νέα διάσταση στον ήχο της μπάντας.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Lordigan Pedro Sena

Το «In Black Ashes» κάνει επίσης το επόμενο βήμα στην ποιότητα του ήχου με τη σπουδαία μίξη και το mastering του θρυλικού παραγωγού Dan Swanö (DISSECTION, OPETH, DARK FUNERAL, BLOODBATH, MARDUK, INSOMNIUM). Ο Dan Swanö σχολιάζει σχετικά με το άλμπουμ: «Πολύ φοβερός δίσκος! Είναι ένα μοναδικό μείγμα από κλασικό Black/Thrash/Speed και ακόμα και λίγο New Wave of British Heavy Metal και με γούστο ολοκληρώνεται με μερικές δονήσεις από εκείνο το Blackened Death Metal που έκανα τόσο πολύ στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!!!»

Το άλμπουμ διαθέτει εκπληκτικό artwork που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Lordigan Pedro Sena, ο οποίος έχει συνεργαστεί με συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι AMON AMARTH, KREATOR, DECAPITATED και Matt Heafy (TRIVIUM). Όποιος απολαμβάνει τις διπλές κιθάρες, τις μελωδικές αρμονίες και το γρήγορο, blackened και in-your-face Metal δεν πρέπει να χάσει αυτό το άλμπουμ.

Λίστα κομματιών:

  1. Night Terror
  2. In Black Ashes
  3. Like Shadows in the Night
  4. Void
  5. Beneath a Steel Sky
  6. Bloodthirst
  7. Master of Disease

Αφήστε μια απάντηση