Οι Ολλανδοί ONHEIL παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Night Terror».

You are currently viewing Οι Ολλανδοί ONHEIL παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Night Terror».

Οι Ολλανδοί Blackened Death Metallers ONHEIL, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο single «Night Terror», από το επερχόμενο άλμπουμ τους «In Black Ashes», που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου μέσω της Black Lion Records.

Αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η ύπαρξη μιας μπάντας με τρεις κιθαρίστες, κάθε riff είναι ένα παράδειγμα δημιουργικής μελωδικής δόμησης, με hi-energy Thrash/Black υπονοούμενα. Η μπάντα παραδίδει ένα καλά εκτελεσμένο και γραμμένο άλμπουμ που προσπαθεί και πετυχαίνει να είναι σκληρό, βαρύ και επιθετικό αλλά ταυτόχρονα μελωδικό και γοητευτικό.

Οι ONHEIL σχολιάζουν σχετικά με το νέο single: «Το ‘Night Terror’ επιλέχθηκε ομόφωνα ως το πρώτο single του νέου μας άλμπουμ ‘In Black Ashes’ τόσο από τους ONHEIL όσο και από την Black Lion Records. Το ‘Night Terror’ είναι επιθετικό, είναι άσχημο, αλλά είναι επίσης πιασάρικο. Ξεκινάει με μια στοιχειωτική, τριπλή κιθαριστική αρμονική εισαγωγή, αλλά σύντομα το τραγούδι χτυπάει δυνατά. Από εκεί και πέρα είναι old school Blackened Death Metal με μερικά Thrash riffs. Τα διπλά φωνητικά scream/grunt εισάγονται καθώς και μερικά τρελά σόλο κιθάρας. Το μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού είναι γεμάτο οργισμένο Metal! Βασισμένοι σε εμπειρίες που είχε ο τραγουδιστής μας Amok με κάποιον που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση και αγχώδεις διαταραχές που δημιουργήθηκαν εξαιτίας αυτού, οι στίχοι πραγματεύονται το τραύμα που ένα τέτοιο θύμα πρέπει να αντιμετωπίσει για το υπόλοιπο της ζωής του. Καθώς οι ONHEIL θέλουν να κρατήσουν έναν καθρέφτη στην ανθρωπότητα, αυτό το τραγούδι προσπαθεί να αποτυπώσει το συναίσθημα του συνεχούς φόβου και τρόμου στη μουσική! Σίγουρα θα είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια των οπαδών μας και ένα μόνιμο live τραγούδι στο οποίο το κοινό μπορεί να ξεσηκωθεί!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Lordigan Pedro Sena

Ηχογραφημένο εν μέρει κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το άλμπουμ περιλαμβάνει κυρίως νέα μέλη μαζί με το ιδρυτικό μέλος Amok. Η μπάντα αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει το άλμπουμ πολύ σύντομα μετά την πανδημία, αφιερώνοντας χρόνο για να φέρει το άλμπουμ στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Οι στίχοι και τα φωνητικά βελτιώθηκαν και προστέθηκαν σόλο – κάτι που η μπάντα δεν είχε ενσωματώσει στη σύνθεσή της στο παρελθόν – προσθέτοντας μια εντελώς νέα διάσταση στον ήχο της μπάντας.

Η μίξη και το mastering του «In Black Ashes» έγιναν από τον Dan Swanö (DISSECTION, OPETH, DARK FUNERAL, BLOODBATH, MARDUK, INSOMNIUM) στα Unisound Studios. Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του καλλιτέχνη Lordigan Pedro Sena, ο οποίος έχει συνεργαστεί με συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι AMON AMARTH, KREATOR, DECAPITATED και Matt Heafy (TRIVIUM).

Όποιος απολαμβάνει τις διπλές κιθάρες, τις μελωδικές αρμονίες και το γρήγορο, Blackened και in-your-face Metal δεν πρέπει να χάσει αυτό το άλμπουμ.

Λίστα κομματιών:

  1. Night Terror
  2. In Black Ashes
  3. Like Shadows in the Night
  4. Void
  5. Beneath a Steel Sky
  6. Bloodthirst
  7. Master of Disease

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Night Terror» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση