Οι DROWN IN SULPHUR θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Dark Secrets Of The Soul» τον Ιανουάριο.

You are currently viewing Οι DROWN IN SULPHUR θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Dark Secrets Of The Soul» τον Ιανουάριο.

Το ιταλικό Blackened Deathcore σχήμα DROWN IN SULPHUR, θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ «Dark Secrets Of The Soul» στις 12 Ιανουαρίου μέσω της Scarlet Records. Η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το νέο single «Eclipse Of The Sun Of Eden», σε σκηνοθεσία του Riccardo Ibatici/Dite Communication.

Απόλυτα ισορροπημένο ανάμεσα στη σύγχρονη, αιχμηρή Deathcore βαρβαρότητα και τις ανατριχιαστικές 90s Black Metal ατμόσφαιρες, το νέο άλμπουμ των DROWN IN SULPHUR είναι μια συλλογή βίαιων και μελωδικών σκοτεινών τραγουδιών που εισάγει τον ακροατή σε μια εσωτερική εμπειρία, αγγίζοντας τις βαθύτερες και πιο αμφιλεγόμενες πτυχές της ανθρώπινης ψυχής.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Alvaro Valverde/Av Art Ilustracion

Το να μοιράζονται τη σκηνή με τιτάνες του είδους όπως οι WHITECHAPEL, CARNIFEX, RINGS OF SATURN, AVERSION CROWN και I DECLARE WAR έδωσε στους DROWN IN SULPHUR την ευκαιρία να γίνουν μια καλολαδωμένη ζωντανή οντότητα και ταυτόχρονα να αναπτύξουν περαιτέρω τη δική τους στυλιστική προσέγγιση.

Το «Dark Secrets Of The Soul» είναι ένα εσωστρεφές ταξίδι στην αναζήτηση της πνευματικής ανύψωσης του ανθρώπου, με σημείο αναφοράς την εικόνα της «κοινωνίας των βαμπίρ», που εναλλάσσει τον θυμό, την απελπισία και την εξέγερση και προχωρά σε πιο εύθραυστες στιγμές μέχρι την τελική λύτρωση.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Adveniat Regnum Tuum
  2. Eclipse of the Sun of Eden
  3. Buried by Snow and Hail
  4. Unholy Light
  5. Lotus
  6. Dark Secrets of the Soul
  7. Say My Name
  8. Vampire Communion
  9. Shadow of the Dark Throne

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Eclipse Of The Sun Of Eden» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση