Οι DISTANT κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Argent Justice» με τη συμμετοχή 16 guest τραγουδιστών!

You are currently viewing Οι DISTANT κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Argent Justice» με τη συμμετοχή 16 guest τραγουδιστών!

Στις 10 Φεβρουαρίου, οι DISTANT, το πολυεθνικό down-tempo Deathcore σχήμα που προέκυψε από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας καθώς και από την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τους full-length, «Heritage», μέσω της Century Media Records. Η μπάντα δημοσίευσε ένα επίσημο βίντεο για το νέο τους single «Argent Justice», σε σκηνοθεσία του Dylan Gould (Stay Goulden).

Στο νέο τους single συμμετέχουν 16 τραγουδιστές από τους SUISIDE SILENCE, EMMURE, BODYSNATCHER, CABAL, PALEFACE, ANGELMAKER, CARCOSA, CROWN MAGNETAR, ABBIE FALLS, ACRANIUS, TEN56., WORM SHEPERD and DISTANT!!

Ο τραγουδιστής Alan Grnja σχολιάζει: «Η έμπνευση γι’ αυτό προήλθε από σειρές κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του ’90, όπου ο Spider Man συνεργαζόταν με τους X-Men και άλλα τέτοια πράγματα! Το κάναμε αυτό σε ένα κομμάτι του 2020 που λεγόταν ‘Argent Debt’ όπου συμμετείχαν άλλοι πέντε άνθρωποι. Εμπνευστήκαμε από την περιοδεία μας στην Αμερική και από το ότι τόσοι πολλοί από εμάς πηδούσαμε στη σκηνή και παίζαμε μαζί. Κάθε τραγουδιστής σε αυτό το κομμάτι ακούγεται μοναδικός. Είναι ένα φωτεινό, πολύχρωμο ουράνιο τόξο από τραγουδιστές του Deathcore!»

Οι DISTANT έχουν γίνει ένα από τα εξέχοντα ονόματα του ευρωπαϊκού Deathcore. Συνδυάζοντας Brutal Death Metal, Slam, Noise και beatdown με μια υπερ-δισοφωνική ορχήστρα επικείμενης καταστροφής, έχουν έρθει αιώνες από τις απαρχές τους ως Metalcore εμμονικοί φίλοι στο Ρότερνταμ και την Μπρατισλάβα. Το «Heritage», το ντεμπούτο του κουιντέτου στη Century Media, παίρνει το σήμα κατατεθέν τους «Downtempo/Deathcore» και το σπρώχνει στο κόκκινο. «Είναι χαμηλό και αργό», χαμογελάει ο Alan Grnja, περιγράφοντας τον ήχο της μπάντας. «Μουσικά, στιχουργικά, προσπαθούμε να ταξιδέψουμε στα αχαρτογράφητα και να καταλήξουμε σε κάτι που μόνο DISTANT μπορείς να το ονομάσεις.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Pedro Sena – Lordigan

Σε παραγωγή του κιθαρίστα της μπάντας Nouri Yetgin και του κιθαρίστα των WITHIN DESTRUCTION Howard Fang καθώς και του συμπαραγωγού Simone Pietroforte, το «Heritage» είναι η στιγμή ενηλικίωσης και απολογισμού των DISTANT. «Αυτός είναι ο τέλειος δίσκος των DISTANT», λέει ο Alan. «Θέλω να είναι ένα άλμπουμ που καθορίζει το είδος με τον ίδιο τρόπο που ήταν το ‘The Cleansing’ για τους SUISIDE SILENCE – θα έλεγα ότι αυτό το άλμπουμ είναι για εμάς.»

Λίστα κομματιών:

 1. Acid Rain
 2. Paradigm Shift
 3. Born Of Blood
 4. The Grief Manifest
 5. Exofilth
 6. Argent Justice feat SUISIDE SILENCE, EMMURE, BODYSNATCHER, CABAL, PALEFACE, ANGELMAKER, CARCOSA, CROWN MAGNETAR, ABBIE FALLS, ARCANIUS, TEN56., WORM SHEPERD
 7. The Gnostic Uprising
 8. A Sentence To Suffer
 9. Human Scum
 10. Heritage feat. Will Ramos (LORNA SHORE)
 11. Orphan Of Blight
 12. Plaguebreeder

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Argent Justice» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση