Οι DÉCEMBRE NOIR κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Your Sunset | My Sunrise».

You are currently viewing Οι DÉCEMBRE NOIR κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Your Sunset | My Sunrise».

Οι DÉCEMBRE NOIR, έδωσαν στη δημοσιότητα το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Your Sunset | My Sunrise», που θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου μέσω της Lifeforce Records.

Όσον αφορά την κατεύθυνση του νέου τους άλμπουμ, οι DÉCEMBRE NOIR αποκαλύπτουν τα εξής: «Το ‘Your Sunset | My Sunrise’ είναι μια μελοποιημένη κραυγή για εσωτερική γαλήνη. Μια βαριά καρδιά γεμάτη δάκρυα, η οποία απειλεί να βυθίσει τον κομιστή της στην άβυσσο ανά πάσα στιγμή. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να εγκαταλείψει τον εαυτό του, στο τέλος μετράει μόνο η πολυπόθητη σιωπή. Είναι η διαφυγή πάνω στα φτερά του εθισμού από το πεδίο της μάχης της ατέλειωτης κατάθλιψης.»

Η προσέγγιση του συγκροτήματος από τη Θουριγγία της Γερμανίας φτάνει βαθιά και στο πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους – τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά. Αυτό είναι ήδη γνωστό από τους προηγούμενους δίσκους «The Renaissance Of Hope» (2020), «Autumn Kings» (2018), «Forsaken Earth» (2016) και «A Discouraged Believer» (2014). Οι DÉCEMBRE NOIR δρουν σταθερά ατμοσφαιρικά, ζοφερά συντονισμένοι και ανοιχτοί σε ερμηνείες. Οι υποβόσκουσες σκέψεις, τα συναισθήματα και οι προθέσεις των τραγουδιών του κουιντέτου δεν είναι πάντα σαφώς προσδιορίσιμες. Και δεν χρειάζεται να είναι. Γιατί οι αποχρώσεις και οι προαισθήσεις που μελοποιούνται έχουν ιδιαίτερη σημασία στο παίξιμο του γερμανικού συγκροτήματος.

Αυτό που κάποτε ξεκίνησε μεταξύ Doom και Death Metal, έχει εξελιχθεί με τα χρόνια και τις κυκλοφορίες σε έναν ανεξάρτητο, οργανικό ζοφερό ήχο, ο οποίος επιτυγχάνει το δυσοίωνο αποτέλεσμα του χώρου και τη γοητευτική του γοητεία εντελώς ανεξάρτητα από προτιμήσεις ή ζητήματα στυλ. Στο «Your Sunset | My Sunrise», σε παραγωγή του Alexander Dietz των HEAVEN SHALL BURN στο Chemical Burn Studio του, οι DÉCEMBRE NOIR βασίζονται και πάλι σε μελαγχολικά αλλά και μελωδικά απευθυνόμενα κομμάτια που στέκονται εντελώς μόνα τους και γι’ αυτό γοητεύουν επειδή παρουσιάζονται τόσο βαριά, σκοτεινά και ατμοσφαιρικά.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Dead End
  2. Against the Daylight
  3. Your Sunset | My Sunrise
  4. Sentimental Giants
  5. Sleepwalker – In Yesterday’s Smoke
  6. Trivial Heart

Μπορείτε να ακούσετε το «Your Sunset | My Sunrise» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση