Οι Death Metallers FROZEN SOUL κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Morbid Effigy», με τη συμμετοχή του John Gallagher των DYING FETUS.

You are currently viewing Οι Death Metallers FROZEN SOUL κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Morbid Effigy», με τη συμμετοχή του John Gallagher των DYING FETUS.

Υπάρχει μια ψύχρα στον αέρα και είναι ευγενική προσφορά του παγωμένου Death Metal σχήματος, FROZEN SOUL. Η μπάντα – ο τραγουδιστής Chad Green, οι κιθαρίστες Michael Munday και Chris Bonner, η μπασίστρια Samantha Mobley και ο ντράμερ Matt Dennard – επιστρέφει και θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «Glacial Domination», στις 19 Μαΐου μέσω της Century Media. Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον τραγουδιστή/κιθαρίστα των TRIVIUM, Matthew Heafy και η συμπαραγωγή από τον Daniel Schmuck.

Η μπάντα μοιράστηκε ένα NSFW (not safe for work) βίντεο για το πρώτο της single, «Morbid Effigy», στο οποίο συμμετέχει ο John Gallagher των DYING FETUS. Αλλά σας προειδοποιούμε – δεν είναι για τους αδύναμους, αφού δεν είναι κάθε μέρα που μπορείς να συναρμολογήσεις έναν χιονάνθρωπο κατασκευασμένο από εντόσθια.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του James Bousema

Η μπάντα εξηγεί: «Το ‘Morbid Effigy’ αντιπροσωπεύει στο ακέραιο το πως θα πρέπει να είναι το Death Metal και τα όσα πρεσβεύουν οι FROZEN SOUL. Ένα πολύ άμεσο τραγούδι και αυτό το οποίο θα περίμενε κάποιος να ακούσει από την μπάντα. Το μουσικό βίντεο είναι ένα έργο τέχνης.”

Λίστα κομματιών:

 1. Invisible Tornentor
 2. Arsenal Of War
 3. Death And Glory
 4. Morbid Effigy
 5. Annihilation
 6. Glacial Domination
 7. Frozen Soul
 8. Assimilator
 9. Best Served Cold
 10. Abominable
 11. Atomic Winter

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Morbid Effigy» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση