ΣΥΝΑΥΛΙΑ: DEATH COURIER, RAPTURE και KEVEL θα ισοπεδώσουν τον Δεκέμβριο του 2021 το Temple Club!

You are currently viewing ΣΥΝΑΥΛΙΑ: DEATH COURIER, RAPTURE και KEVEL θα ισοπεδώσουν τον Δεκέμβριο του 2021 το Temple Club!

Σε μία συνάντηση κορυφής για τον εγχώριο extreme metal ήχο, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου το μισανθρωπικό deathrash σχήμα των RAPTURE παρουσιάζει το τελευταίο album του με τίτλο “Malevolent Demise Incarnation” που κυκλοφόρησε το 2021 μέσω της Γερμανικής FDA Records και γνώρισε αποθεωτική υποδοχή από την παγκόσμια metal κοινότητα και τον μουσικό τύπο.

Επι σκηνής συναντούν τους death metal θρύλους DEATH COURIER οι οποίοι με την σειρά τους παρουσιάζουν το “Necrotic Verses” full album που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020, μέσω της Transcending Obscurity Records, θυμίζοντάς μας πως το το κοιμώμενο πρωτόλειο θηρίο που ξύπνησε το 2009 εν μέσω ενός πολυαναμενόμενου reunion, αναπνέει και βρυχάται όπως τότε, έτοιμο να καταβροχθίσει τα πάντα στον διάβα του.

Οι KEVEL που ανοίγουν την συναυλία αποτελούν ένα χωνευτήρι μουσικών ειδών που περιλαμβάνει τα πάντα από black και post metal μέχρι prog και ατμοσφαιρικά soundscapes και έρχονται με την σειρά τους να παρουσιάσουν το εξαιρετικό “Mutatis Mutandis” album, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020 μέσω της I, Voidhanger Records.

Τρία ασυμβίβαστα σχήματα με σπουδαίες κυκλοφορίες στην φαρέτρα τους, ισάριθμες ζωντανές παρουσιάσεις νέου υλικού και 2 χρόνια χωρίς συναυλίες, στήνουν το σκηνικό της 18ης Δεκεμβρίου, υποσχόμενα οδυνηρά moshing pits, αδυσώπητο headbanging και good old friendly violent fun! Προετοιμαστείτε για την μεγάλη επιστροφή του ακραίου και δη του σπουδαίου εγχώριου!

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (προπώληση & ταμείο).

Αφήστε μια απάντηση