Οι CRYPTOPSY υπογράφουν με την Nuclear Blast, για την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ μετά από μια δεκαετία!

You are currently viewing Οι CRYPTOPSY υπογράφουν με την Nuclear Blast, για την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ μετά από μια δεκαετία!

Οι βετεράνοι προάγγελοι του Technical Death Metal CRYPTOPSY υπέγραψαν με την Nuclear Blast Records! Η πιο βαριά δισκογραφική εταιρεία στον κόσμο υποδέχεται μια από τις πιο θηριώδεις μπάντες του Καναδά με σχέδια να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ μετά από πάνω από μια δεκαετία αργότερα μέσα στη χρονιά.

Σχολιάζοντας την υπογραφή, ο τραγουδιστής Matt McGachy δηλώνει: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ενταχθήκαμε στο ρόστερ της Nuclear Blast. Πολλές από τις μπάντες που αγαπάμε και ένα σωρό φίλοι μας έχουν κυκλοφορήσει φοβερά άλμπουμ μέσω της Nuclear Blast. Πίσω στο 2012, γίναμε μια ανεξάρτητη μπάντα. Τώρα, στο 2023, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με μία από τις πιο επιδραστικές Metal εταιρίες. Ανυπομονούμε να παρουσιαστούμε δίπλα στα καλύτερα Metal σχήματα του κόσμου και ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε την επόμενη εποχή των CRYPTOPSY ως καλλιτέχνες της Nuclear Blast.»

Με καταγωγή από το Μόντρεαλ, οι CRYPTOPSY σχηματίστηκαν επίσημα το 1992 και από τότε έχουν ως άξονα τον επί σειρά ετών εξαιρετικό ντράμερ Flo Mounier. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών η μπάντα έχει γίνει ένα σεβαστό και επιδραστικό γρανάζι στην underground Metal σκηνή της Βόρειας Αμερικής. Πρωτοποριακά άλμπουμ όπως το «Blashphemy Made Flesh» (1994), το «None So Vile» (1996) και το «Once Was Not» (2005), βοήθησαν στον καθορισμό του είδους του Technical Death Metal, ενώ τα έντονα, συγκλονιστικά live shows της μπάντας, τους απέκτησαν μια ραγδαία ακολουθία σε όλο τον κόσμο. Τώρα υπογράφοντας με την Nuclear Blast, η μπάντα ξεκινά το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής καριέρας της, έτοιμη για άλλη μια φορά να διαλύσει τους λαιμούς και να τρυπήσει τα τύμπανα των απανταχού οπαδών του Metal.

Λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο όγδοο άλμπουμ των CRYPTOPSY και την επιστροφή τους στο προσκήνιο του Death Metal θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες. Ακολουθήστε το συγκρότημα για επιπλέον ενημερώσεις.

Αφήστε μια απάντηση