Οι CRYPTOPSY κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «As Gomorrah Burns» & βίντεο για το τραγούδι «Godless Deceiver».

You are currently viewing Οι CRYPTOPSY κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «As Gomorrah Burns» & βίντεο για το τραγούδι «Godless Deceiver».

Οι Καναδοί άρχοντες του Technical Death Metal CRYPTOPSY, κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ, «As Gomorrah Burns», μέσω της Nuclear Blast Records. Το 8ο άλμπουμ των Tech-death masters, και το πρώτο full-length μετά από μια δεκαετία, έρχεται με μια γροθιά στο λαιμό από βιαιότητα, όπως μαρτυρούν singles όπως τα «Flayed The Swine» και «In Abeyance».

Τώρα που αποκαλύπτεται πλήρως, το «As Gomorrah Burns» ξεχειλίζει από βάρβαρη αγριότητα κατά τη διάρκεια οκτώ μοχθηρών τραγουδιών. Καθαρό, αδυσώπητο Death Metal φτιαγμένο χωρίς περιορισμούς και μεταμέλειες ενορχηστρωμένο γύρω από ένα concept που αντιπαραθέτει τη βιβλική ιστορία των Σοδόμων και των Γομόρρων με το σύγχρονο διαδίκτυο, που και τα δύο είναι εφεύρεση προέλευσης και ένας βόθρος εκμετάλλευσης. Οι ιστορίες που αφηγείται ο δίσκος βασίζονται σε περιστατικά της πραγματικής ζωής – διαδικτυακοί διώκτες, αιρέσεις, παραπληροφόρηση, απομόνωση και εκφοβισμός – αλλά στολισμένες με δόλιο τρόπο για να ενισχύσουν την δυναμική τους.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία το συγκρότημα αποκάλυψε ένα βίντεο στίχων για το «Godless Deceiver», το οποίο ταξιδεύει τους ακροατές σε μια φρικτή ιστορία σκληρής βίας.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Paolo Girardi

Ο τραγουδιστής Matt McGachy λέει για το τραγούδι: «Οι στίχοι του ‘Godless Deceiver’ είναι εξαιρετικά χυδαίοι και αηδιαστικοί. Καθώς έκανα έρευνα για το άλμπουμ, έπεσα πάνω στην ιστορία της Fabiane Maria de Jesus. Μια 33χρονη γυναίκα από την Guarujá της Βραζιλίας, μια πόλη έξω από το Σάο Πάολο.

Δολοφονήθηκε βάναυσα από ένα πλήθος ανθρώπων που πίστευαν ότι ήταν υπεύθυνη για τις απαγωγές στην περιοχή, μετά από μια ανάρτηση στο Facebook ενός τοπικού ειδησεογραφικού πρακτορείου. Η εφημερίδα ανέφερε ότι μια γυναίκα είχε παρατηρηθεί να απαγάγει παιδιά και πολλοί πίστευαν ότι το κίνητρό της ήταν η μαγεία. Ένα σκίτσο της γυναίκας που το ειδησεογραφικό πρακτορείο ισχυριζόταν ότι ήταν η απαγωγέας παιδιών περιλαμβανόταν στην ειδοποίηση και έμοιαζε με το θύμα. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν αθώα. Αυτή η ομάδα εκδικητών τη σκότωσε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πραγματικά αναδεικνύεται η σημασία του να μην εμπιστεύεστε ποτέ αυτά που βλέπετε, διαβάζετε ή ακούτε στο διαδίκτυο.

Αποφάσισα να γράψω τους στίχους από την οπτική γωνία του όχλου, γι’ αυτό και είναι απλοϊκοί. Βίαιοι στίχοι για μια εξαιρετικά βίαιη πράξη. Ο όχλος δεν αναρωτιέται ποτέ αν κάνει το σωστό, απλά ενεργεί με ομοφωνία. Είναι ένα από τα πιο δυσάρεστα τραγούδια που έχω γράψει ποτέ.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Lascivious Undivine
  2. In Abeyance
  3. Godless Deceiver
  4. Ill Ender
  5. Flayed the Swine
  6. The Righteous Lost
  7. Obeisant
  8. Praise the Filth

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Godless Deceiver» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση