Οι CRYPTOPSY ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ «As Gomorrah Burns» & κυκλοφόρησαν βίντεο για το πρώτο single «In Abeyance».

You are currently viewing Οι CRYPTOPSY ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ «As Gomorrah Burns» & κυκλοφόρησαν βίντεο για το πρώτο single «In Abeyance».

Οι Καναδοί άρχοντες του Technical Death Metal CRYPTOPSY ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή με το άλμπουμ «As Gomorrah Burns», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast Records στις 8 Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το νέο single «In Abeyance». Υπεύθυνος για την δημιουργία του βίντεο, είναι ο Chris Kells (THE AGONIST, BENEATH THE MASSACRE).

Η πρωτοποριακή, Extreme Metal τετράδα εμφανίζεται ανανεωμένη και τόσο ζωτική όσο ποτέ στο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της, το οποίο συνεχίζει την πρωτοποριακή πορεία της ηχητικής εξερεύνησης και της εξαιρετικά πολύπλοκης σύνθεσης των τραγουδιών, σε ένα από τα πιο ταραχώδη άλμπουμ της μέχρι τώρα.

Σχολιάζοντας τον επικείμενο δίσκο, ο τραγουδιστής Matt McGachy λέει: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους αποκαλύπτω το As Gomorrah Burns. Είναι ένα άλμπουμ που ετοιμάζαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Μια σχολαστική προσπάθεια για την οποία είμαστε περήφανοι. Είναι το τέλειο medley των old school CRYPTOPSY με μερικές σύγχρονες ανατροπές. Στηριχτήκαμε έντονα στα grooves και αφήσαμε μερικά από τα riff να αναπνεύσουν λίγο περισσότερο από ό,τι στις προηγούμενες κυκλοφορίες. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τη νέα εποχή των CRYPTOPSY.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Paolo Girardi

Και προσθέτει για το νέο single: «Το ‘In Abeyance’ αφορά εννοιολογικά το αίσθημα απομόνωσης ενώ βυθίζεται σε ένα νέο περιβάλλον. Το κυνήγι της αίσθησης του ανήκειν, ενώ πενθεί μια προηγούμενη ζωή. Μουσικά, είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Είναι ένα banger που φαίνεται να είναι απλό, αλλά παραμένει εξαιρετικά πολύπλοκο.»

Οι CRYPTOPSY έχουν επίσης προαναγγείλει μια επερχόμενη φθινοπωρινή headlining «Carnival Of Death» περιοδεία στη Βόρεια Αμερική για την υποστήριξη του «As Gomorrah Burns». Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Λίστα ταργουδιών:

  1. Lascivious Undivine
  2. In Abeyance
  3. Godless Deceiver
  4. Ill Ender
  5. Frayed the Swine
  6. The Righteous Lost
  7. Obeisant
  8. Praise the Filth

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «In Abeyance» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση