Οι CREDIC κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Vermillion Oceans» παράλληλα με ένα μουσικό βίντεο για το «The Path».

You are currently viewing Οι CREDIC κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Vermillion Oceans» παράλληλα με ένα μουσικό βίντεο για το «The Path».

Στις 22 Απριλίου, οι Γερμανοί Melodic Death Metallers CREDIC, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους άλμπουμ «Vermillion Oceans», μέσω της Black Lion Records. Για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του δίσκου, οι CREDIC κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο για το κομμάτι «The Path».

Οι CREDIC σχολιάζουν σχετικά με το κομμάτι: «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ… για να ξεπεράσεις όλα τα όρια. Όπως ακριβώς οι στίχοι, έτσι και η μουσική δεν έχει όρια. Ένας στίχος των HEAVEN SHALL BURN, ένα ρεφρέν των PARKWAY DRIVE, ένα breakdown των MACHINE HEAD και, φυσικά, ένα tremolo-double bass ιντερλούδιο των AMON AMARTH. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα τραγούδι – οδοστρωτήρα και ένα απόλυτο μανιακό live show. Ανεβάστε την ένταση και γκρεμίστε τα εμπόδια σας.»

Photo credit: Thomas Kettner – Model: Hanna Deuß

Με δέκα ολοκαίνουργια κομμάτια, με τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο τους οι CREDIC παραδίδουν μια οργισμένη και άγρια, αλλά και συναισθηματική metal Ιλιάδα. Μια επική σφραγίδα Melodic Death Metal που είναι, παρά την τήρηση του ίδιου του DNA του είδους, ελεύθερη και τολμηρή, φορτισμένη με σθένος και στολισμένη με μια μνημειώδη αύρα λαχτάρας που δεν διαφέρει από το συναίσθημα που νιώθεις όταν ατενίζεις τον έναστρο ουρανό με θαυμασμό και τρόμο. Φανταστείτε μια διασταύρωση μεταξύ Gothenburg Metal και της μουσικής του «Stranger Things», το «Vermillion Oceans» ακούγεται σαν ένα ογκώδες, σύγχρονο metal άλμπουμ που κάνει μια βόλτα στο Hawkins της Indiana.

Λίστα κομματιών:

  1. Tides Disharmonized
  2. Vermillion Oceans
  3. Darkened Fields
  4. The Path
  5. Interhuman Gravity
  6. Autumn’s Spring
  7. Chosen Ordeal
  8. The Mountains Between Us
  9. Tethys
  10. Long Street

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «The Path» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση