Ακυρώθηκε το live των CRADLE OF FILTH στη Θεσσαλονίκη!

You are currently viewing Ακυρώθηκε το live των CRADLE OF FILTH στη Θεσσαλονίκη!

Η αναμονή για τη συναυλία των CRADLE OF FILTH στη Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε απογοήτευση για τους θαυμαστές του συγκροτήματος, καθώς η συναυλία ακυρώθηκε λόγω μαζικών καθυστερήσεων στα σύνορα της Τουρκίας, που εμπόδισαν την έγκαιρη πρόσβαση του συγκροτήματος στη συμπρωτεύουσα.

Οι CRADLE OF FILTH ανακοίνωσαν την ακύρωση μέσω των κοινωνικών δικτύων, εκφράζοντας τη λύπη τους και την στήριξή τους στους οπαδούς που περίμεναν πως και πως τη στιγμή να απολαύσουν το live τους.

Οι διοργανωτ΄΄ες εξέφρασαν επίσης την λύπη τους για την ακύρωση με δήλωσή τους στα social media:

«Μόλις πριν λίγα λεπτά κατόρθωσε το nightliner των CRADLE OF FILTH & WEDNESDAY 13 να απεγκλωβιστεί από το συνοριακό σταθμό. Η άφιξη τους και όλου του εξοπλισμού τους προβλέπεται αρκετά μετά τις 10μμ και δυστυχώς ο χρόνος δεν επαρκεί ώστε να μπορεί να στηθεί εγκαίρως όλος ο εξοπλισμός (απαιτούνται περίπου 3 ώρες από την άφιξη) και να γίνει soundcheck εγκαίρως ώστε να ξεκινήσει το live σε μια σχετικά λογική ώρα.

Ως επακόλουθο δυστυχώς η σημερινή συναυλία αναβάλλεται και θα γίνουν ενέργειες ωστε να μπορέσει να επαναπρογραμματιστεί το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία.

-The MADE OF STONE team»

Η συναυλία των Άγγλων Black Metallers αύριο 3 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση