Διαγωνισμός THE GALLERY: Κερδίστε 1 εισιτήριο για τη συναυλία της Anneke (ex-The Gathering) στην Αθήνα, στις 5 Οκτωβρίου 2022!

You are currently viewing Διαγωνισμός THE GALLERY: Κερδίστε 1 εισιτήριο για τη συναυλία της Anneke (ex-The Gathering) στην Αθήνα, στις 5 Οκτωβρίου 2022!

Το ηλεκτρονικό περιοδικό του THEGALLERY.GR κληρώνει ένα εισιτήριο για έναν τυχερό, ο οποίος θα παρευρεθεί στη συναυλία της Anneke Van Giersbergen στην Αθήνα, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022. Η εν λόγω συναυλία γίνεται στα πλαίσια της περιοδείας «Darkest Skies – Greek Tour October 2022» της Anneke, με εμφανίσεις σε Ξάνθη, Καστοριά, Λάρισσα, Θεσσαλονική, Πάτρα, Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο! Στην Αθηνά, μαζί με την Anneke θα εμφανιστούν οι Αθηναίοι Jaded Star.

Για να μπείτε στην κλήρωση έχετε να κάνετε μόνο ΔΥΟ πράγματα:

Α) SHARE τον διαγωνισμό στο προσωπικό σας προφίλ στο FACEBOOK. Η κοινοποίηση θα πρέπει να αφορά την ανάρτηση μέσα στην σελίδα του THEGALLERY.GR στο Facebook, δηλαδή μέσα απο εδώ: https://www.facebook.com/TheGalleryWebMagazine

Β) Σχόλιο κάτω απο το κείμενο του διαγωνισμού μας εδώ, λέγοντας ποιό είναι το αγαπημένο σας τραγούδι από Anneke ή από The Gathering!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Οκτωβρίου το βράδυ και ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook!


Ακολουθούν κάποια σχετικές πληροφορίες για την συγκεκριμένη συναυλία:

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
Gazarte , Αθήνα 
ώρα προσέλευσης 21:00
ώρα έναρξης 21:45

 ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

— A’ Zώνη : 20€
— Β’ Ζώνη : 18€
— Γ΄ Ζώνη : 15€

 ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :

— viva.gr (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)
— Reload Stores
— Μetal Era

This Post Has 6 Comments

  1. Κωνσταντίνος Κονταράκης

    Sand and mercury

Αφήστε μια απάντηση