Οι CELESTIAL SCOURGE κυκλοφορούν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους EP «Dimensions Unfurled».

You are currently viewing Οι CELESTIAL SCOURGE κυκλοφορούν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους EP «Dimensions Unfurled».

Οι Νορβηγοί Brutal/Technical Death Metallers CELESTIAL SCOURGE, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους EP «Dimensions Unfurled», το οποίο κυκλοφόρησε στις 20 Ιανουαρίου μέσω της Time To Kill Records.

Το “Dimensions Unfurled” είναι ένα EP 5 κομματιών, άρτια ισορροπημένο μεταξύ τεχνικής και βιαιότητας. Με σκοπό να προσφέρει ένα μείγμα από γρήγορο κοσμικό μαρτύριο, και να μην ξεχνάμε τα συντριπτικά breakdowns και riffage.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mark Erskine (Erskine Designs)

Οι CELESTIAL SCOURGE ιδρύθηκαν από τον μπασίστα Stian Gundersen κατά τη διάρκεια της πανδημίας και περιλαμβάνουν μέλη από γνωστά νορβηγικά συγκροτήματα όπως οι BLOOD RED THRONE, DECEPTION, RUUN και ARVAS. Με σκοπό να δώσουν στα αυτιά σας ένα μείγμα από γρήγορο κοσμικό μαρτύριο, και να μην ξεχνάμε τα συντριπτικά breakdowns και riffage.

Η μπάντα αντλεί επιρροές από ένα ευρύ φάσμα Death Metal συγκροτημάτων, ενώ εισάγει μελωδίες και προοδευτικά στοιχεία για να δημιουργήσει τον δικό της ξέφρενο ήχο.

Λίστα κομμαιών:

  1. The Vast Profound
  2. Moon Dweller
  3. Elliptical Orbit
  4. Dimensions Unfurled
  5. Mortal Sun

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Dimensions Unfurled» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση