Οι CELESTE παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «With Idle Hands».

You are currently viewing Οι CELESTE παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «With Idle Hands».

Οι Γάλλοι Extreme Metallers CELESTE, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «With Idle Hands», που προέρχεται από το επερχόμενο EP της μπάντας, «Epilogue(s)», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Records. Το EP περιλαμβάνει τρία αποκλειστικά bonus κομμάτια από το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, «Assassine(s)» (2022).

Το “With Idle Hands” ίσως είναι το πιο τρυφερό τραγούδι που έχουν γράψει ποτέ οι CELESTE και ο αγγλικός τίτλος και οι στίχοι του το κάνουν να ξεχωρίζει από οτιδήποτε έχει κάνει το συγκρότημα στο παρελθόν. Στα φωνητικά του κομματιού έχει συνεισφέρει ο Tim από την αμερικανική Shoegaze Metal μπάντα GRIVO.

Φωτογραφία: Mira Nedyalkova

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Αυτό το νέο κομμάτι είναι ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με τον απίστευτο τραγουδιστή των GRIVO, Tim, ο οποίος φέρνει το εξαιρετικό φωνητικό του ταλέντο για να δημιουργήσει ηχητικά τοπία που είναι εντελώς φρέσκα και συναρπαστικά για εμάς.

Το μουσικό βίντεο, που γυρίστηκε από τον τραγουδιστή μας Johan, λειτουργεί ως συνέχεια του (A), ενώ η παραγωγή ήχου αναδεικνύει για άλλη μια φορά το απίστευτο ταλέντο του Chris Edrich.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Il se vide lentement
  2. Plisse les yeux jusqu’au sang
  3. With idle hands

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «With Idle Hands» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση