Τα αδέρφια CAVALERA κυκλοφορούν τη νέα εκδοχή του «Bestial Devastation» από το πρώτο EP των SEPULTURA!

You are currently viewing Τα αδέρφια CAVALERA κυκλοφορούν τη νέα εκδοχή του «Bestial Devastation» από το πρώτο EP των SEPULTURA!

Τον περασμένο μήνα, τα αδέρφια CAVALERA ανακοίνωσαν ότι ηχογράφησαν εκ νέου το πρώτο EP «Bestial Devastation» και το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ «Morbid Visions» των SEPULTURA. Η μπάντα αποκάλυψε επίσης ότι τα άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν στις 14 Ιουλίου μέσω της Nuclear Blast Records. Πριν λίγες μέρες οι CAVALERA έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για την επαναηχογραφημένη έκδοση του «Bestial Devastation».

Τα «Bestial Devastation» και «Morbid Visions» ξαναηχογραφήθηκαν στο The Platinum Underground. Η παραγωγή των άλμπουμ έγινε από τον Max Cavalera και τον Iggor Cavalera ενώ ο John Aquilino ανέλαβε την τεχνική επιμέλεια. Ο Arthur Rizk ήταν υπεύθυνος για τη μίξη και το mastering και των δύο άλμπουμ. Οι CAVALERA επιστράτευσαν τον Eliran Kantor για να δημιουργήσει τα εξώφυλλα και των δύο άλμπουμ.

Ο Max Cavalera σχολιάζει: «Καθώς δυσκολευόμαστε χρόνο με το χρόνο, μερικές φορές πρέπει να επιστρέφουμε εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα! Ξαναηχογραφήσαμε τα ‘Bestial Devastation’ και ‘Morbid Visions’ με τον εκπληκτικό ήχο του ΤΩΡΑ, αλλά με το ωμό και διαχρονικό πνεύμα του. Το εξώφυλλο αντικατοπτρίζει την εποχή που ζούμε αυτή τη στιγμή…. Αποκαλυπτικό σαν κόλαση! Έχουμε επίσης δύο νέα κομμάτια με riffs από εκείνες τις μέρες, που θυμόμαστε από καρδιάς.»

Ο Iggor Cavalera δηλώνει: «Πάντα ένιωθα ότι οι ηχογραφήσεις των προηγούμενων δουλειών μας δεν ανταποκρίνονταν στον τρόπο που ερμηνεύαμε τα τραγούδια. Έτσι, αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μας που είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε να δείξουμε σε εσάς τους πραγματικούς οπαδούς την αληθινή αναπαράσταση των καταπληκτικών δίσκων ‘Bestial Devastation’ & ‘Morbid Visions’ με μια τρελή οπτική ταυτότητα… απολαύστε το και θα σας δούμε όλους στο pit.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Bestial Devastation» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση