Οι CATALYST κυκλοφορούν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους άλμπουμ «A Different Painting For A New World».

You are currently viewing Οι CATALYST κυκλοφορούν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους άλμπουμ «A Different Painting For A New World».

Το γαλλικό Technical Death Metal κουαρτέτο CATALYST, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους άλμπουμ , «A Different Painting For A New World», το οποίο κυκλοφόρησε στις 14 Οκτωβρίου 2022 μέσω της Non Serviam Records.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τη μεγαλύτερη δουλειά μας μέχρι σήμερα όσον αφορά τα μουσικά μας βίντεο, με το ομώνυμο κομμάτι ‘A Different Painting For A New World’!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Vincent Fouquet (Above Chaos)

Το «A Different Painting For A New World», η παραγωγή του οποίου έγινε από τον HK Krauss στο Vamacara Studio (LOUDBLAST, SINSANEUM, DAGOBA, μεταξύ άλλων), σας μεταφέρει σε ένα αινιγματικό πεδίο βιαιότητας και επικότητας.

Η αρχική ιστορία του «Catalyst», ζωτικού χαρακτήρα της ιδέας του συγκροτήματος, μεταφέρεται μέσα από αυτά τα δέκα ολοκαίνουργια κομμάτια. Ως «concept band», οι CATALYST αφηγούνται μια πρωτότυπη ιστορία ενός σύμπαντος που έφεραν στη ζωή εννέα Λόρδοι, αρχικά προστατεύοντας την ακεραιότητά του, αλλά τώρα διαφθείρονται από τον παντοδύναμο Δημιουργό. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, ο Catalyst πρέπει τώρα να καθαρίσει αυτόν τον κόσμο, που μολύνθηκε από την τρέλα και το χάος του Δημιουργού. Αφηγείται τη γέννηση ενός καλύτερου κόσμου μέσα από την καταστροφή, αλλά και τη μάχη δύο οντοτήτων που μάχονται για διαφορετικές πεποιθήσεις.

Λίστα κομματιών:

  1. Gathering of New Forces
  2. To Unleash Thy Heinous Fate
  3. The Last Warning
  4. Worms and Locusts
  5. Arise of the Anathema
  6. Paragon of Devastation
  7. Behold Thy Purification
  8. Peripeteia  
  9. The Catalyst’s End
  10. A Different Painting for a New World

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «A Different Painting For A New World» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση