Οι CARNATION παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Cycle Of Suffering».

You are currently viewing Οι CARNATION παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Cycle Of Suffering».

Οι Βέλγοι Death Metallers CARNATION, παρουσίασαν ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Cycle Of Suffering», σε σκηνοθεσία του Jens De Vos της Panda Productions. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Cursed Mortality», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου μέσω της Season Of Mist.

Χαρακτηρισμένο ως μια «βίαιη υπενθύμιση του γιατί οι CARNATION βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αναβίωσης του Old-School Death Metal», το κομμάτι προσφέρει μια κλασική Death Metal βιαιότητα. Είναι επίσης το τελευταίο single πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ.

«Ένας μόλις μήνας μας χωρίζει από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του ‘Cursed Mortality’», λέει το συγκρότημα. «Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζουμε την πρεμιέρα του τελευταίου single του άλμπουμ ‘Cycle Of Suffering’.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mariusz Lewandowski RIP – Το λογότυπο σχεδίασε ο Christophe Szpajdel (Lord Of The Logos)

Ο Simon Duson μπορεί να κάνει τη φωνή του να ακούγεται σπουδαία και όμορφη. Απλά παρακολουθήστε τον να βγάζει ένα από τα προηγούμενα singles του άλμπουμ σε μία λήψη. Αλλά δεν υπάρχει καθαρό τραγούδι στο «Cycle Of Suffering». Αντ’ αυτού, ο Duson βγάζει το πιο σπηλαιώδες, φρικιαστικό death growl του. Η υπόλοιπη μπάντα παίρνει επίσης την επιβολή της μέγιστης τιμωρίας θανάσιμα σοβαρά, γεμίζοντας το τραγούδι με καταιγιστικά κτυπήματα διπλού μπάσου και ένα σόλο κιθάρας που στριγγλίζει και μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Το ‘Cycle Οf Suffering’ είναι ένα αδυσώπητο κομμάτι που ακροβατεί επιδέξια ανάμεσα σε επιβλητικά lead sections και καταιγιστικά ρυθμικά riffage. Είναι μια απόλυτη έκρηξη να το ερμηνεύεις, γι’ αυτό και του δώσαμε ένα ενεργητικό μουσικό βίντεο που επικεντρώνεται στη ζωντανή μας εμφάνιση. Αναμφίβολα, αυτό το κομμάτι θα καταλήξει στη set list πολλών μελλοντικών μας live εμφανίσεων.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Herald of Demise
  2. Maruta
  3. Metropolis
  4. Replicant
  5. Dutroux
  6. Submerged in Deafening Silence
  7. Cycle of Suffering
  8. Cursed Mortality

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Cycle Of Suffering» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση