Οι CALLIGRAM κυκλοφορούν το νέο τους single «Frantumi In Itinere».

You are currently viewing Οι CALLIGRAM κυκλοφορούν το νέο τους single «Frantumi In Itinere».

Οι CALLIGRAM μοιράστηκαν ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο single «Frantumi In Itinere», από το επερχόμενο άλμπουμ τους, «Position | Momentum», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Prosthetic Records στις 14 Ιουλίου. Το «Frantumi In Itinere» είναι το δεύτερο τραγούδι που προέρχεται από το δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο του πολυεθνικού Black Metal συγκροτήματος με έδρα το Λονδίνο, με έντονη θεματική εστίαση στην ανθρώπινη συνείδηση και το θάνατο. Οι CALLIGRAM ανακοίνωσαν επίσης ημερομηνίες περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο .

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Αυτό το τραγούδι μιλάει για το θάνατο και τη συνείδηση. Τα όρια της ανθρώπινης συνείδησης είναι η ‘εμβέλεια της σκέψης’. Ως άνθρωποι φυσικά επιδιώκουμε να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τα όρια που σημαίνει, σε αυτή την περίπτωση, να μεταφέρουμε τη συνείδηση πέρα από το πεδίο της ανθρώπινης σκέψης σε κάτι μεγαλύτερο, ευρύτερο και ακατανόητο από τη σκέψη και απρόσιτο από τη διάνοια. Ταυτόχρονα αυτό είναι τρομακτικό, διότι το ίδιο αυτό όριο είναι αυτό που μας ορίζει και μας κρατάει ζωντανούς: η ιδέα της ‘ζωής’ βρίσκεται μέσα στα όριά της.»

Η χαρά μπορεί να βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη. Μια ακρόαση της τελευταίας προσφοράς των CALLIGRAM μπορεί να μην προκαλέσει συναισθήματα άμεσης χαράς, αλλά να είστε σίγουροι – ανάμεσα στα καταιγιστικά ουρλιαχτά και τα μαυρισμένα riffs, υπάρχουν πολλά για να γιορτάσετε.

Το «Position | Momentum» είδε το συγκρότημα να μετακομίζει στα The Parlour Studios στο Kettering για να ηχογραφήσει με τον Russ Russell (NAPALM DEATH, DIMMU BORGIR, AT THE GATES) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2022. Ο διάδοχος του «The Eye Is The First Circle» του 2020 δεν χαλαρώνει στην ένταση- αν μη τι άλλο, δίνοντας στο χάος λίγο περισσότερο χώρο για να αναπνεύσει, έχει διαμορφώσει τους CALLIGRAM σε κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό από πριν.

Λίστα κομματιών:

  1. Sul Dolore
  2. Frantumi In Itinere
  3. Eschilo
  4. Tebe
  5. Per Jamie
  6. Ostranenie
  7. Ex-Sistere
  8. Seminario Dieci

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Frantumi In Itinere» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση