Οι CADAVERIA δημοσιεύουν βίντεο για το «La Casa Dell’Anima».

You are currently viewing Οι CADAVERIA δημοσιεύουν βίντεο για το «La Casa Dell’Anima».

Οι Ιταλοί Black/Gothic Metallers CADAVERIA, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το «La Casa dell’Anima», προερχόμενο από το τελευταίο τους άλμπουμ «Emptiness», το οποίο κυκλοφόρησε στις 27 Μαΐου, 2022 μέσω της Time To Kill Records.

Η Raffaella Rivarolo a.k.a Cadaveria σχολιάζει: «Στην καρδιά μου ήθελα να γράψω ένα τραγούδι στα ιταλικά εδώ και χρόνια. Πάντα δίσταζα γιατί συνήθιζα να συνδέω το ιταλικό τραγούδι με το πανκ των NEGAZIONE, INDIGESTI και NERORGASMO, που άκουγα ως μικρό κορίτσι, και δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συνδυαστεί με την πνευματικότητα και την Black-Dark-Gothic διάθεση των στίχων μου. Το πάθος για τους άλλους πολιτισμούς, η ανακάλυψη του σαμανισμού και οι εμπειρίες της ζωής μου τα τελευταία πέντε χρόνια με απελευθέρωσαν τελικά από τις όποιες προκαταλήψεις. Χαίρομαι που μπορώ να σας μιλήσω για το ταξίδι μου έξω από το σώμα και το χρόνο, όπου καθοδηγήθηκα από το ρυθμό των σαμανικών τυμπάνων, με τη δική μου γλώσσα. Μια εμπειρία για να καθαρίσω, να συμφιλιωθώ, να κάνω χώρο και να ξαναγεννηθώ, μεταφρασμένη σε εικόνες από τον Marçelo (Morbid Vision).»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Roberto Toderico

Οι CADAVERIA είναι το δημιουργικό alter-ego της Ιταλίδας τραγουδίστριας Raffaella Rivarolo, πιο γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Cadaveria, μιας από τις πρώτες γυναίκες που εμφανίστηκαν στην Εxtreme Metal σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2001 από την ίδια την Cadaveria και τον ντράμερ Marçelo Santos.

Είτε τους αποκαλείτε Horror, Gothic ή Dark Metal, ένα πράγμα είναι σίγουρο: στα 20+ χρόνια καριέρας τους οι CADAVERIA έχουν γίνει ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα της ιταλικής Metal σκηνής.

Λίστα κοματιών:

 1. The Great Journey
 2. Shamanic Path
 3. Emptiness
 4. The Woman Who Fell to Earth
 5. Divination
 6. Matryoshcada
 7. Silver Rain
 8. The Cure
 9. Live After
 10. La casa dell’anima
 11. The Sky That Screams Above Us

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «La Casa dell’Anima» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση