Οι CADAVER κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «The Age Of The Offended».

You are currently viewing Οι CADAVER κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «The Age Of The Offended».

Οι Νορβηγοί Death Metallers CADAVER, αποκαλύπτουν ότι το νέο τους άλμπουμ, «The Age Of The Offended», θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου μέσω της Nuclear Blast Records. Πιστό στις πρωτόγονες ρίζες της μπάντας και ένα τολμηρό, πρωτοποριακό, ψυχεδελικό σόου τρόμου, είναι ένα οργισμένο άλμπουμ για οργισμένους καιρούς, που δημιουργήθηκε προκλητικά κόντρα σε όλες τις πιθανότητες. Σήμερα, η μπάντα προσφέρει στους οπαδούς της μια πρώτη γεύση από το άλμπουμ παρουσιάζοντας ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι.

Ο Anders Odden σχολιάζει: «Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω στο ‘The Age of the Offended’ κατά τη διάρκεια της πανδημίας το 2020 και το 2021. Στόχος μας ήταν να διευρύνουμε τα όρια της μουσικής μας προσθέτοντας όλες τις γεύσεις που μας αρέσουν στο μείγμα. Ενώσαμε ξανά τις δυνάμεις μας με τον Eilert Solstad, τον μπασίστα των …IN PAINS καθώς και τον μάγο της κιθάρας, Ronni Le Tekrø. Αυτή η συνεργασία οδήγησε σε ένα άλμπουμ που ακούγεται εξωπραγματικό και στέλνει τη μουσική μας στη στρατόσφαιρα. Το θέμα, ‘The Age Of The Offended’, είναι ένας κόμβος στην εποχή που ζούμε. Το χάος, οι συγκρούσεις και η αναταραχή της ανθρώπινης κατάστασης δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας εμπνέουν. Το ομότιτλο κομμάτι αντανακλά αυτό το όραμα δείχνοντας το πνεύμα της εποχής και λειτουργεί ως το τέλειο soundtrack για τον σημερινό μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Fleshflies

Το «The Age Of The Offended» ηχογραφήθηκε στα Daufembach Studio, Villa Necro, Studio Tomb και Studio Studio Studio. Ο Adair Daufembach ήταν υπεύθυνος για την παραγωγή, την επιμέλεια, τη μίξη και το mastering. Ο Kjartan Hesthagen βοήθησε επίσης στην επιμέλεια, δουλεύοντας σε συνεργασία με το συγκρότημα και τον Adair. Η μπάντα επιστράτευσε την Fleshflies για τη δημιουργία του εξώφυλλου.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Sycophants Swing (Intro)
 2. Postapocalyptic Grinding
 3. Scum of the Earth
 4. The Age of the Offended
 5. Death Revealed
 6. The Shrink
 7. Crawl of the Cadaver
 8. The Drowning Man
 9. The Sicker, the Better
 10. Dissolving Chaos
 11. Deadly Metal
 12. The Craving
 13. Freezing Isolation

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «The Age Of The Offended» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση