Οι CADAVER κυκλοφορούν βίντεο για το νέο single «Scum Of The Earth».

You are currently viewing Οι CADAVER κυκλοφορούν βίντεο για το νέο single «Scum Of The Earth».

Οι Νορβηγοί Death Metallers CADAVER, αποκαλύπτουν ότι το νέο τους άλμπουμ, «The Age Of The Offended», θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου μέσω της Nuclear Blast Records. Πιστό στις πρωτόγονες ρίζες της μπάντας και ένα τολμηρό, πρωτοποριακό, ψυχεδελικό σόου τρόμου, είναι ένα οργισμένο άλμπουμ για οργισμένους καιρούς, που δημιουργήθηκε προκλητικά κόντρα σε όλες τις πιθανότητες. Πριν λίγες μέρες, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο τους single «Scum Of The Earth».

Ο Anders Odden σχολιάζει: «Το ‘Scum Of The Earth’ είναι για όλους τους μαύρους/λευκούς στοχαστές στον κόσμο. Οι δυνατές φωνές της πόλωσης στην πολιτική και τη θρησκεία θολώνουν την κατανόηση των πάντων. Δεν υπάρχει θεραπεία για τη βλακεία και πρέπει απλά να αποδεχτούμε ότι η ανθρωπότητα δεν σταματά ποτέ να απογοητεύει.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Fleshflies

Το «The Age Of The Offended» ηχογραφήθηκε στα Daufembach Studio, Villa Necro, Studio Tomb και Studio Studio Studio. Ο Adair Daufembach ήταν υπεύθυνος για την παραγωγή, την επιμέλεια, τη μίξη και το mastering. Ο Kjartan Hesthagen βοήθησε επίσης στην επιμέλεια, δουλεύοντας σε συνεργασία με το συγκρότημα και τον Adair. Η μπάντα επιστράτευσε την Fleshflies για τη δημιουργία του εξώφυλλου.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Sycophants Swing (Intro)
 2. Postapocalyptic Grinding
 3. Scum of the Earth
 4. The Age of the Offended
 5. Death Revealed
 6. The Shrink
 7. Crawl of the Cadaver
 8. The Drowning Man
 9. The Sicker, the Better
 10. Dissolving Chaos
 11. Deadly Metal
 12. The Craving
 13. Freezing Isolation

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Scum Of The Earth» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση