Νέο single για τους BURY TOMORROW με τίτλο «Begin Again».

You are currently viewing Νέο single για τους BURY TOMORROW με τίτλο «Begin Again».

Η βρετανική Metalcore μπάντα BURY TOMORROW, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο visualizer για το νέο της single «Begin Again», σε παραγωγή του Zak Pinchin των MODERN ERROR. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «The Seventh Sun», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου μέσω της Music For Nations.

Ο κιθαρίστας Kristan Dawson, σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Το ‘Begin Again’ είναι αντιπροσωπευτικό της αλλαγής που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια. Αντιπροσωπεύει ένα στοιχείο ανανέωσης και εκτίμησης του πού έχουμε βρεθεί ως συγκρότημα και πού έχουμε να πάμε ακόμα. Μουσικά, λειτουργεί ως αντίθεση με τη βαρύτητα που παρουσιάσαμε στα τρία πρώτα singles, αλλά δίνει δύναμη με έναν πιο θετικό τρόπο.»

Το «The Seventh Sun» είναι το πρώτο άλμπουμ στο οποίο συμμετέχουν ο νέος rhythm κιθαρίστας του συγκροτήματος Ed Hartwell και ο keyboardist/clean vocalist Tom Prendergast.

Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να ήσουν. Μερικές φορές χρειάζεται απλώς μια ώθηση για να κάνεις το βήμα. Λίγοι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτεροι υποστηρικτές αυτής της αλήθειας από τους BURY TOMORROW.

Αντιμέτωποι πριν από 18 μήνες, μετά από μια περίοδο εξωτερικών και εσωτερικών διενέξεων, με την απολύτως ρεαλιστική πιθανότητα ότι ίσως ήταν καιρός να μαζέψουν τις επιτυχίες τους και να κλείσουν το βιβλίο μιας ιστορικής καριέρας 15 ετών, με τα χέρια τους δεμένα και την πλάτη στον τοίχο, οι BURY TOMORROW σήκωσαν το γάντι της μοίρας και ξεκίνησαν να γράψουν το κεφάλαιο που πάντα φαντάζονταν.

Το «The Seventh Sun» αποτελεί απόδειξη των δεσμών και της πίστης που απαιτούνται για να διαμορφώσουν οι ίδιοι μια νέα πραγματικότητα, έναν νέο ήχο και ένα νέο μέλλον.

Λίστα κομματιών:

 1. The Seventh Sun
 2. Abandon Us
 3. Begin Again
 4. Forced Divide
 5. Boltcutter
 6. Wrath
 7. Majesty
 8. Heretic
 9. Recovery?
 10. Care
 11. The Carcass King

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο visualizer για το «Begin again» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση