Οι BLOOD INCANTATION ανακοίνωσαν το νέο τους EP με τίτλο “Timewave Zero”.

You are currently viewing Οι BLOOD INCANTATION ανακοίνωσαν το νέο τους EP με τίτλο  “Timewave Zero”.

Οι Αμερικάνοι Cosmic Death Metallers BLOOD INCANTATION ανακοίνωσαν πως στις 25 Φεβρουαρίου 2022,, θα κυκλοφορήσουν τον πρώτο ambient δίσκο της καριέρας τους, μέσω της Century Media Records. Το EP ηχογραφήθηκε στα World Famous Studio στο Ντένβερ του Κολοράντο και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο περιορισμένης έκδοσης (180g Gatefold LP+CD), σε Digipack  CD με Blu-ray και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Η έκδοση του διπλού CD θα περιλαμβάνει σαν μπόνους το τραγούδι
«Chronophagia», διάρκειας 27 λεπτών, ενώ το Blu-ray ολόκληρο το EP σε 5.1 μίξη και ένα βίντεο από τον Wayne Joyner με περισσότερα από 40 λεπτά οπτικού υλικού.

Η μπάντα δήλωσε:

” Μια έξυπνη ακρόαση των προηγούμενων μας δίσκων, αποκαλύπτει μια σταδιακή και σκόπιμη αύξηση των πειραματικών, προοδευτικών και ψυχεδελικών υλικών. Το “Timewave Zero” είναι η απόσταξη αυτών των στοιχείων σε ένα συμπυκνωμένο σύνολο, το οποίο απογυμνώνοντας το Metal ύφος, δίνει έμφαση στη σκοτεινή, κινηματογραφική και εξαιρετικά κοσμική ατμόσφαιρα, για την οποία είναι γνωστή η μουσική μας”.

Αφήστε μια απάντηση