Οι BERZERKER LEGION αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «Choirs Of Anguish».

You are currently viewing Οι BERZERKER LEGION αποκαλύπτουν βίντεο για το νέο τους single «Choirs Of Anguish».

Οι BERZERKER LEGION αποκάλυψαν ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο τους single «Choirs Of Anguish”. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Chaos Will Reign», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου μέσω της Listenable Records.

Οι BERZERKER LEGION ιδρύθηκαν το 2016 από τους κιθαρίστες Tomas Elofsson (HYPOCRISY) και Alwin Zuur (ASPHYX) με όραμα να δημιουργήσουν Death Metal της πιο πολεμοχαρής ποιότητας, προσέλαβαν ένα line-up από γνωστούς μουσικούς που αποτελείται από τον James Stewart (VADER) στα τύμπανα, τον Jonny Pettersson (WOMBBATH) στα φωνητικά και τον Fredrik Isaksson (DARK FUNERAL) στο μπάσο για να ολοκληρώσουν τους LEGION.

Ο Alwin Zuur (κιθάρες/συνθέτης) σχολιάζει: «Τα τελευταία χρόνια ο Tomas και εγώ συναντιόμασταν τακτικά σε συναυλίες και φεστιβάλ. Πολλές από τις συζητήσεις μας αφορούσαν τη μουσική και τα στυλ. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων ανακαλύψαμε ότι είχαμε πραγματικά πολλά κοινά μουσικά ενδιαφέροντα. Μουσικά, το ντεμπούτο άλμπουμ μας, ‘Obliterate The Weak’, εμφανίζει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη βιαιότητα, τη μελωδία και την αρμονία. Όντας οπαδός του Σουηδικού στυλ του Gothenburg των αρχών της δεκαετίας του ’90, με μπάντες όπως οι AT THE GATES, EUCHARIST, A CANOROUS QUINTETC, καθώς και σκληροπυρηνικός οπαδός του Brutal Old School Death Metal στυλ με μπάντες όπως οι BOLT THROWER, OBITUARY πάντα ήθελα να γράψω τραγούδια που να δείχνουν μια μίξη τέτοιων διαφορετικών ειδών Death Metal.

Με το νέο μας άλμπουμ, ‘Chaos Will Reign’, έχουμε εξελιχθεί περαιτέρω στο τυπικό μας μουσικό μείγμα μελωδίας και βιαιότητας. Το ‘Chaos Will Reign’ ακούγεται πιο επαγγελματικό, ολοκληρωμένο, ογκώδες και ισχυρό χάρη στην παραγωγή του Jonas Kjellgren. Έχει γίνει ο λογικός διάδοχος, ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με το ντεμπούτο άλμπουμ μας, ‘Obliterate The Weak’.»

Λέγοντας ότι τα τραγούδια του άλμπουμ μεταδίδουν μαζικά παραγόμενο αναζωογονητικό Heavy Death Metal είναι υποτιμητικό.

Οι BERZERKER LEGION χτυπούν δυνατά με πολεμικές θριαμβευτικές, δυναμικά εθιστικές αρμονίες που θα τους μετατρέψουν σε ένα ασταμάτητο θηρίο σε μια ζωντανή εμφάνιση αλλά και δισκογραφικά.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Chaos Will Reign
 2. Choirs of Anguish
 3. Nihilism Over Empathy
 4. Towards Oblivion
 5. This Is the End
 6. Damnation
 7. Eternal Void
 8. Worship All That Is dead
 9. Shepherds of War
 10. From the Darkness Inside
 11. War Chant

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Choirs Of Anguish» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση