Οι AUTOPSY ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Ashes, Organs, Blood And Crypts».

You are currently viewing Οι AUTOPSY ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ «Ashes, Organs, Blood And Crypts».

Οι Death Metal γίγαντες AUTOPSY ανακοίνωσαν πως στις 27 Οκτωβρίου 2023, μέσω της Peaceville Records, θα κυκλοφορήσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ashes, Organs, Blood And Crypts». Οι AUTOPSY αποτελούν ένα από τα πιο μακροβιότερα Death Metal συγκροτήματα, το οποίο δραστηριοποιείται ακόμα και σήμερα και αποτελεί έμπνευση για ολόκληρες γενιές metal maniacs σε όλο τον κόσμο. Δημιουργήθηκαν το 1987 στο Σαν Φρανσίσκο (με τον ντράμερ/τραγουδιστή Chris Reifert να είναι από τα αρχικά μέλη των τεράστιων DEATH), και κυκλοφόρησαν τέσσερα ιστορικά άλμπουμ στην Peaceville Records, ξεκινώντας με το κλασσικό ντεμπούτο «Severed Survival» το 1989, πριν διαλυθούν το 1995.

Οι AUTOPSY επέστρεψαν όμως, μετά από μια παύση δεκαπέντε ετών, με το EP του 2010, «The Tomb Within», ακολουθούμενο από το πέμπτο στούντιο άλμπουμ, «Macabre Eternal» το 2011, το οποίο τους έβαλε σε ένα νέο αιμοδιψή μονοπάτι, με την αναζωογονημένη πρόθεση να δημιουργήσουν νέα, αρρωστημένη ασυμβίβαστη μουσική με την μπάντα να παραμένει πιο παραγωγική από τότε.

Cover artwork by Wes Benscoter

Μετά την κυκλοφορία του  φοβερού τους άλμπουμ «Morbidity Triumphant», το οποίο κυκλοφορήσε τον Οκτώβριου του 2022, οι AUTOPSY επιστρέφουν για ένα νέο Death Metal κήρυγμα μπολιασμένο με αίμα και στάχτες. Ο δίσκος θα περιλαμβάνει έντεκα συνθέσεις, στο κλασσικό λατρεμένο Death/Doom Metal ύφος τους, και ηχογραφήθηκε στα Sharkbite Studios από τους Scott Evans και Greg Wilkinson, ενώ η μίξη έγινε στα at Earhammer studios από τον Greg Wilkinson. Επίσης, πιστοί στην παράδοση οι AUTOPSY ανέθεσαν την δημιουργία του εξωφύλλου ξανά στον Wes Benscoter (BLOODBATH/SLAYER).

Λίστα τραγουδιών:

 1. Rapid Funeral
 2. Throatsaw
 3. No Mortal Left Alive
 4. Well of Entrails
 5. Ashes, Organs, Blood and Crypts
 6. Bones to the Wolves
 7. Marrow Fiend
 8. Toxic Death Fuck
 9. Lobotomizing Gods
 10. Death Is the Answer
 11. Coagulatio

Αφήστε μια απάντηση