Οι AMONGRUINS παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Tear Me Apart».

You are currently viewing Οι AMONGRUINS παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Tear Me Apart».

Οι Έλληνες Melodic Death Metallers AMONGRUINS, με μεγάλη χαρά παρουσιάζουν το επίσημο βίντεο στίχων για το νέο single «Tear Me Apart» (αποκλειστικά στο YouTube), προερχόμενο από το πολυαναμενόμενο τρίτο άλμπουμ τους, «Land Of The Black Sun». Η κυκλοφορία του άλμπουμ έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου μέσω της Theogonia Records.

Αντλώντας έμπνευση από τα βάθη των ανθρώπινων συναισθημάτων, το «Tear Me Apart» είναι ένας στοιχειωμένος ύμνος που ταξιδεύει τους ακροατές μέσα στο σκοτάδι και την απόγνωση. Οι στίχοι ζωγραφίζουν μια ζωντανή εικόνα της αδηφάγου πείνας, της σιωπηλής προσμονής και του βαρέως φορτίου ενός σπασμένου μυαλού. Οι AMONGRUINS συνδυάζουν επιδέξια τη βίαιη ένταση με τη μελωδική πολυπλοκότητα, δημιουργώντας ένα ηχητικό τοπίο που θα αφήσει μόνιμη εντύπωση.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Νίκου Σταυριδάκη (VisionBlack)

Χτίζοντας πάνω στη δυναμική του πρώτου τους single, «Wells Οf War», οι AMONGRUINS συνεχίζουν να επιδεικνύουν τη μουσική τους δεινότητα και την ικανότητα αφήγησης ιστοριών με το «Tear Me Apart». Το βίντεο στίχων αποτυπώνει τέλεια την ουσία του τραγουδιού, δίνοντας ζωή στις δυνατές εικόνες.

Το «Land Of The Black Sun» είναι έτοιμο να εδραιώσει τη θέση των AMONGRUINS στη Metal σκηνή ως μια υπολογίσιμη δύναμη. Το άλμπουμ υπόσχεται ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι που συνδυάζει επιθετικότητα, μελαγχολία και ατμοσφαιρικό βάθος. Οι οπαδοί μπορούν να προσβλέπουν σε ένα μείγμα από συντριπτικά riffs, καταιγιστικά solo και στίχους που προβληματίζουν και εμβαθύνουν στις πιο σκοτεινές γωνιές της ανθρώπινης εμπειρίας.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Tear Me Apart
  2. End of My Fall
  3. Shattered Times
  4. Our Destructive Tide
  5. Wells of War
  6. Suffer for Credence
  7. Forever the Signs
  8. Land of the Black Sun

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Tear Me Apart» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση