Ο κιθαρίστας των ACCEPT Phil Shouse κατέρρευσε στο αεροπλάνο λόγω τροφικής δηλητηρίασης και αφυδάτωσης.

You are currently viewing Ο κιθαρίστας των ACCEPT Phil Shouse κατέρρευσε στο αεροπλάνο λόγω τροφικής δηλητηρίασης και αφυδάτωσης.

Χθες (Κυριακή, 23 Απριλίου), ο κιθαρίστας των ACCEPT Phil Shouse κατέρρευσε στο αεροπλάνο στη Λίμα του Περού και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το συγκρότημα στη συναυλία στο Σαντιάγο της Χιλής. Το συγκρότημα έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κιθαρίστας των ACCEPT, Phil Shouse, κατέρρευσε στο αεροπλάνο στη Λίμα του Περού και δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το συγκρότημα στη συναυλία στο Σαντιάγο της Χιλής. Εν τω μεταξύ, τα υπόλοιπα μέλη των ACCEPT θα συνεχίσουν και θα δώσουν ένα φοβερό σόου απόψε παρ’ όλα αυτά.

‘Ένα αεροπλάνο με αστέρια του Heavy Metal, στο οποίο επέβαιναν οι ACCEPT, οι KREATOR και οι TESTAMENT, αναγκάστηκε να καθυστερήσει την αναχώρησή του από τη Λίμα, όταν ο κιθαρίστας των ACCEPT, Phil Shouse, κατέρρευσε πριν από την απογείωση λόγω τροφικής δηλητηρίασης και αφυδάτωσης.

Ο Phil Shouse ήταν σε μεγάλη φόρμα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην περιοδεία των ACCEPTS Too Mean To Die Latin America Tour.

Χθες ο Phil ταξίδευε από το Εκουαδόρ στη Χιλή, συνοδευόμενος από μια πληθώρα Metal συγκροτημάτων μεγάλου βεληνεκούς, τα οποία έπαιζαν στα Metal Fests σε όλη τη Λατινική Αμερική. Ωστόσο, ξαφνικά κατέρρευσε και χρειάστηκε να τον βγάλει από το αεροπλάνο ιατρικό προσωπικό. Είναι σε ορούς και θα χρειαστεί μερικές μέρες ξεκούρασης πριν συμμετάσχει ξανά στν περιοδεία. Του ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση και ανυπομονούμε να έρθει μαζί μας μόλις νιώσει υγιής!»

Αφήστε μια απάντηση