Οι ABLAZE MY SORROW κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Transfiguration (The Way Of The Strong)».

You are currently viewing Οι ABLAZE MY SORROW κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Transfiguration (The Way Of The Strong)».

Οι Σουηδοί Melodic Death Metallers ABLAZE MY SORROW, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο lyric video για το «Transfiguration (The Way Of The Strong)», το εναρκτήριο κομμάτι του επερχόμενου EP της μπάντας «The Loss Of All Hope», το οποίο αναμένεται να επανακυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου 2023 μέσω της Black Lion Records.

Οι ABLAZE MY SORROW ακονίζουν το Melodic Death Metal τους εδώ και 30 χρόνια. Το «The Loss Of All Hope» είναι ένα ολοκαίνουργιο EP τεσσάρων κομματιών όπου οι μελωδίες, τα βαριά riffs και η απόλυτη επιθετικότητα συνδυάζονται με εκφράσεις απόγνωσης, δυστοπικούς εφιάλτες και μισάνθρωπη απελπισία.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Gogo Melone

Οι ABLAZE MY SORROW είναι μια Melodic Death Metal μπάντα από το Falkenberg της Σουηδίας. Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1993, κυκλοφόρησε τρία full-length άλμπουμ για την No Fashion Records μέσα από αρκετές αλλαγές στη σύνθεση και έλαβε σημαντική προβολή μεταξύ των εκπροσώπων του Metal τύπου, πριν διαλυθεί τον Αύγουστο του 2006. Τον Ιανουάριο του 2013 το συγκρότημα επανενώθηκε.

Λίστα κομματιών:

  1. Transfiguration (The Way of the Strong)  
  2. Boundless  
  3. Rotten to the Core  
  4. Enclosed in Crystals

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Transfiguration (The Way Of The Strong)» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση