70000Tons Of Metal 2024: 29 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου / Μαϊάμι, Φλόριντα προς Πουέρτο Πλάτα, Δομινικανή Δημοκρατία!

You are currently viewing 70000Tons Of Metal 2024: 29 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου / Μαϊάμι, Φλόριντα προς Πουέρτο Πλάτα, Δομινικανή Δημοκρατία!

Οι διοργανωτές του 70000Tons Of Metal ανακοίνωσαν ότι το δωδέκατο πλωτό φεστιβάλ θα ταξιδέψει από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου από το Μαϊάμι της Φλόριντα προς το Πουέρτο Πλάτα της Δομινικανής Δημοκρατίας και πίσω, με το πολυτελές επιβατηγό πλοίο Freedom Of The Seas.

Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει για άλλη μια φορά 60 Heavy Metal συγκροτήματα από όλα τα υποείδη και θα υποδεχτεί 3000 metalheads από όλο τον κόσμο.

Το Freedom Οf Τhe Seas είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιβατηγά πλοία στον κόσμο και προσφέρει πολυάριθμες ανέσεις και δωρεάν επιλογές για φαγητό. Οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν επίσης απεριόριστη πρόσβαση στο φεστιβάλ και στις 120+ παραστάσεις σε τέσσερις σκηνές.

Το Royal Theater είναι μια πενταώροφη αίθουσα συναυλιών. Το πιο οικείο Star Lounge προσφέρει την ατμόσφαιρα ενός τοπικού κλαμπ. Μια τρίτη εσωτερική σκηνή, το Studio B, προσφέρει μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με αρένα. Τέλος, αλλά το πιο αξιοσημείωτο, η Pool Deck Stage: Η μεγαλύτερη στον κόσμο δομή υπαίθριας σκηνής που θα ταξιδέψει στις ανοιχτές θάλασσες. Αυτή η κολοσσιαία σκηνή περιβάλλεται από μπαρ, άφθονο χώρο για ηλιοθεραπεία και ακόμη και υδρομασάζ ενσωματωμένα στην ίδια τη σκηνή, προσφέροντας στους επισκέπτες τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους Metal συγκροτήματα από την άνεση ενός υδρομασάζ.

Το πλοίο θα πλεύσει προς το Πουέρτο Πλάτα – την παλαιότερη πόλη της Δομινικανής Δημοκρατίας στο βορρά και πρωτοπόρο του τουρισμού στη χώρα. Η πόλη είναι διάσημη για το Parque Independencia, το «κεντρικό πάρκο» του Πουέρτο Πλάτα και δημοφιλές σημείο συνάντησης. Ανεβείτε με το τελεφερίκ στην κορυφή «Monte Isabel de Torres», μια κορυφή που υψώνεται 2.600 πόδια πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Κολυμπήστε και καταδυθείτε στην παραλία Sosua και στη συνέχεια φάτε μεσημεριανό γεύμα ή πιείτε ένα ποτό σε ένα από τα πολλά κοντινά εστιατόρια και μπαρ. Δοκιμάστε τοπικά εδέσματα με ένα μπολ la Bandera: στιφάδο κρέατος με ρύζι, φασόλια και τηγανητά πλατάνια ή πικάντικο Pescado con coco (ψάρι σε σάλτσα καρύδας).

Το La Casa de la Cultura είναι ένα τριώροφο βικτοριανό σπίτι που φιλοξενεί εκθέσεις τοπικών τεχνών, γκαλερί σύγχρονης τέχνης, βιβλιοθήκη και κατάστημα με τοπικά προϊόντα προς πώληση. Βρείτε μόνοι σας μερικά από τα παλαιότερα, πιο ημιδιαφανή κεχριμπάρια στον κόσμο, για τα οποία φημίζεται το Πουέρτο Πλάτα.

Καθώς οι διοργανωτές του φεστιβάλ προσπαθούν διαρκώς να καινοτομούν και να βελτιώνουν την εμπειρία του Heavy Metal Festival για τους επισκέπτες τους και το περιβάλλον τους, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα Carbon Offset κατά την κράτηση της ιδιωτικής καμπίνας ή του μεμονωμένου εισιτηρίου τους για το 70000Tons Of Metal 2024. Για το ενδέκατο ταξίδι του 70000Tons Of Metal το 2023, σχεδόν το 15% των πελατών τους επέλεξαν να αγοράσουν το πρόσθετο Carbon Offset. Τα κεφάλαια που συνεισέφεραν μέσω του Carbon Offset Program πήγαν στο πρόγραμμα Improved Cookstoves in Ghana της Greentripper.

Visit 70000tons.com for more information and watch their social media pages @70000tons for more announcements including sales dates.

Αφήστε μια απάντηση