Πρεμιέρα για το νέο single από τον επερχόμενο δίσκο των Thrashers ARTILLERY.

You are currently viewing Πρεμιέρα για το νέο single από τον επερχόμενο δίσκο των Thrashers ARTILLERY.

Στις 7 Μαΐου 2021 οι βετεράνοι Thrashers ARTILLERY θα κυκλοφορήσουν, μέσω της Metal Blade Records το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Χ», ενώ έδωσαν ήδη στην δημοσιότητα το νέο τους single «In Thrash We Trust».

Ο νέος δίσκος ηχογραφήθηκε στα Medley Studio στην Δανία με παραγωγό τον Søren Andersen, ο οποίος είχε ξαναδουλέψει με την μπάντα το 2009 στο άλμπουμ «When Death Comes». Εκτός από την παραγωγή ο Andersen έπαιξε πλήκτρα στο τραγούδι του νέου άλμπουμ «The Ghost Of Me», όπως και διάφορα εφέ και σε άλλες συνθέσεις του δίσκου. Επίσης το συγκρότημα επιστράτευσε και ορισμένα μέλη από το roadcrew για φωνητικά σε τέσσερα τραγούδια.

Ο κιθαρίστας Michael Stützer δήλωσε: «Θέλαμε ο νέος δίσκος να έχει τα τυπικά χαρακτηριστικά των ARTILLERY, όπως τα ρίφς και τον συνήθη μας συνδυασμό μελωδίας και επιθετικότητάς. Πάντα προσπαθούσαμε να συνδυάσουμε μελωδικά Thrash στοιχεία με Heavy ήχους από την δεκαετία του 70 και του 80 και αυτή την φορά με κάποια νέα στοιχεία επίσης. Δεν θέλουμε να πιέσουμε τους εαυτούς μας και γράφουμε ένα δίσκο γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε.»

Ακούστε το νέο single “In Thrash We Trust”.

Αφήστε μια απάντηση