Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε Grindcore συναυλία!!

You are currently viewing Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε Grindcore συναυλία!!

Το πρωί της Κυριακής εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν μία ιδιωτική συναυλία Heavy Metal στους κήπους του Ελιζέ, του προεδρικού μεγάρου της Γαλλίας, παρόντος του Εμανουέλ Μακρόν. Η εν λόγω συναυλία δημοσιεύθηκε σε βίντεο, στο YouTube κανάλι των δύο κωμικών McFly και Carlito.

Ο Εμανουέλ Μακρόν καλωσόρισε τον Φεβρουάριο στο Ελιζέ τους McFly και Carlito, δύο Γάλλους YouTubers με 6,5 εκατομμύρια ακόλουθους. Ο Γάλλος πρόεδρος έθεσε μια πρόκληση στους κωμικούς προκειμένου να καταφέρουν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές σε βίντεο που προωθούσε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι McFly και Carlito αποδέχτηκαν και κέρδισαν την πρόκληση και τους επιτράπηκε να τραβήξουν ένα βίντεο 36 λεπτών μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του το πρωί της Κυριακής είχε περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια προβολές.

Κατά την διάρκεια του βίντεο, o Γάλλος πρόεδρος και οι YouTubers ανταλλάσσουν ιστορίες, ενώ προς το τέλος κατευθύνονται προς τους κήπους του Ελιζέ όπου τους περιμένει μια hardcore εκδοχή του γαλλικού νανουρίσματος «Une souris verte» από τους Γάλλους metallers ULTRA VOMIT.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω (η συναυλία είναι προς το τέλος):

Αφήστε μια απάντηση