Οι WHILE SHE SLEEPS κυκλοφορούν το νέο single τους «Eye To Eye» συνοδευόμενο από μια επική μίνι ταινία!

You are currently viewing Οι WHILE SHE SLEEPS κυκλοφορούν το νέο single τους «Eye To Eye» συνοδευόμενο από μια επική μίνι ταινία!

Το βρετανικό Metalcore συγκρότημα WHILE SHE SLEEPS, κυκλοφόρησε το νέο του single «Eye To Eye», παράλληλα με ένα κινηματογραφικό επικό μουσικό βίντεο, διάρκειας πάνω από επτάμισι λεπτά, σκηνοθετημένο από το συγκρότημα και με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή Lawrence Taylor, ο οποίος υποδύεται δύο εκδοχές του εαυτού του κατά τη διάρκεια μιας αιματηρής λαίλαπας.

Ο κιθαρίστας Mat Welsh, σχολιάζει σχετικά με το τραγούδι: «Με αυτό το τραγούδι και το βιντεοκλίπ, θέλαμε να φτάσουμε την DIY (do-it-yourself) στάση μας στα όρια, ειδικά με τα visuals. Ολόκληρο το βίντεο σκηνοθετήθηκε και γυρίστηκε από το συγκρότημα. Εμείς σκεφτήκαμε την ιδέα, κατασκευάσαμε τα σκηνικά, σχεδιάσαμε τη χορογραφία, γράψαμε τη μουσική, σκηνοθετήσαμε την ηθοποιία και κόψαμε το μοντάζ. Είναι το μεγαλύτερο μας visual πρότζεκτ μέχρι σήμερα.

Το τραγούδι γεννήθηκε από μια ιδέα που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Ξέραμε ότι θα εξελισσόταν σε ένα σπουδαίο τραγούδι των SLEEPS, αλλά ποτέ δεν είχαμε το χρόνο μέσα σε ένα άλμπουμ για να επικεντρωθούμε σε αυτό και να αναπτύξουμε την ιδέα σε αυτό που είναι σήμερα. Είναι σίγουρα ένα αμάλγαμα των τελευταίων 10 ετών της μπάντας. Θέλαμε κάτι που να μοιάζει thrashy και κάτι στο οποίο μπορείς πραγματικά να ξεσπάσεις όταν το παίζεις ζωντανά. Ξέρουμε από τα γυρίσματα του βίντεο ότι αισθάνεσαι απίστευτα σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο. Το τραγούδι περιέχει επίσης ομαδικά φωνητικά από μέλη των SLEEPS SOCIETY – τα ηχογραφήσαμε στο warehouse (τον δημιουργικό χώρο του συγκροτήματος στο Sheffield) με 100+ άτομα και επίσης τα μέλη έστειλαν τα φωνητικά τους ώστε να τα βάλουμε στο τραγούδι.»

«Sleeps Society» – Expanded Special Edition

Και προσθέτει: «Θέλαμε το βίντεο να παρουσιάσει οπτικά αυτό που μπορεί να νιώσει κανείς εν μέσω μιας επίθεσης στο μυαλό οποιουδήποτε είδους. Από όπου κι αν προέρχεται η αρνητικότητα, φαίνεται πάντα να χωρίζουμε τους εαυτούς μας στα δύο. Σε αυτόν που πονάει, σε αυτόν που τρέχει να ξεφύγει εσωτερικά και σε αυτόν που προκαλεί τον πόνο. Είναι πάντα μια μάχη με τον εαυτό μας και χανόμαστε ανάμεσα σε αυτές τις καταιγίδες.

Ο λόγος για τον οποίο θέλαμε αυτό να είναι τόσο ενοχλητικό είναι για να δείξουμε το απόλυτο μαρτύριο που μπορεί να δημιουργήσει το μυαλό μέσα σε όλους μας, το οποίο για οποιονδήποτε άλλον είναι εντελώς αόρατο. Αυτό θα πρέπει να χρησιμεύσει ως ένα κάλεσμα αφύπνισης για όλους μας να θυμόμαστε ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει ένα γενναίο πρόσωπο, και συχνά το κάνουμε, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά την έκταση του εσωτερικού μας σύμπαντος. Είναι λοιπόν ένας τρόπος να μας υπενθυμίζει να παραμένουμε συμπονετικοί προς τους άλλους καθώς περπατάμε στη ζωή.»

Το «Eye To Eye» θα περιλαμβάνεται σε μια νέα διευρυμένη ειδική έκδοση του πέμπτου άλμπουμ των WHILE SHE SLEEPS, «Sleeps Society», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου ψηφιακά και σε CD, LP τον Αύγουστο του 2022 μέσω της Search & Destroy/Spinefarm και προσθέτει πέντε νέα και επανασχεδιασμένα κομμάτια στο πρωτότυπο, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης του «Systematic» με του Rou Reynolds των ENTER SHIKARI στα φωνητικά. Η αρχική έκδοση του άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021.

Σε συμπαραγωγή του κιθαρίστα των WHILE SHE SLEEPS, Sean Long, και του μακροχρόνιου συνεργάτη Carl Bown, το «Sleeps Society» είναι υποψήφιο για την καλύτερη παραγωγή στα φετινά Heavy Music Awards, ενώ το συγκρότημα είναι επίσης υποψήφιο στις κατηγορίες Best Live Artist και Best UK Artist. Το single «Nervous» του άλμπουμ, στο οποίο συμμετέχει ο Simon Neil των BIFFY CLYRO στα guest φωνητικά, έφτασε στην Playlist του BBC Radio 1, προκαλώντας συζητήσεις γύρω από τους αγώνες για την ψυχική υγεία και τις στρατηγικές αντιμετώπισης, βασιζόμενο στις εμπειρίες του ίδιου του Sean Long σχετικά με το άγχος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Eye To Eye» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση